5 salakavalaa asiaa, jotka seurustelu tuo mukanaan

04.03.2015 19:21 - Senni Loikala

Siviilisäädyn vaihduttua saattaa huomata joutuvansa tilanteisiin, jotka saavat hymyn hyytymään.

Hyvästi, sikeästi nukutut yöt!

Tuoreen tyttö- tai poikaystävän nukkumistavoista löytyy usein aihetta nokan koputtamiseen. Sinkkuna kukaan ei pitänyt valveilla narskutuksen, peiton varastamisen, unissakävelyn tai hermostuneena pedissä pyörimisen vuoksi.

Vyötärölle kertyy ylimääräistä

Yhdessä on mukavaa köllötellä sohvalla, tutkia toisen napaa ja pussailla, mutta liikunta saattaa monilla jäädä sinkkuaikoja vähemmälle. Entiset terveysherkut korvataan herkullisilla pastaruoilla, joiden kaloreita ei enää lasketa. Syömisen jälkeen poikaystävä voidaan patistaa hakemaan kaupasta jälkiruokaa. Seurustelu näkyy väistämättä vaakalukemissa.

Saat kleptomaanin piirteitä

Sinkkuna toisen omaisuutta kunnioitettiin ja jos jotain tahdottiin lainata, kysyttiin lupaa. Kun seurustelukumppani kuorsaa sängyssä ja pitäisi saada bussilippuun rahaa nopeasti, tulee hänen lompakollaan käytyä ilman lupaa - eihän sitä raaski herättää! Myös kullan partaterällä voi ajaa kainalokarvat, tietenkään kertomatta siitä hänelle, ja kuka nyt muistaisi, monta suklaata oli syöty hänen lahjaksi saamastaan konvehtirasiasta?

Pää hajoaa järjettömissä sanaharkoissa

Jos sinkkuna olisi tietänyt joutuvansa väittelemään naama punaisena, miksi vessanpöntön kansi täytyy aina jättää ylös, miksi kuukausi sitten ostettu hylly ei ole vieläkään seinässä tai miksi toinen keittää kahvista aina liian vahvaa - olisi tämä kaikki voinut saada juoksemaan sinne, missä pippuri kasvaa.

Mitä söpömpi, sitä parempi

Ihastuessa monien päät pehmenevät. Kaikista kovanaamaisin kaveri saattaa ostaa tyttöystävälleen maailman hölmöimmän kissapehmolelun, vain koska se on söpö. Sosiaalisessa mediassa söpöys vasta riistäytyy käsistä. Omalle kullalle lähetellään hassuja eläinkuvia ja hänet merkitään jos jonkinmoiseen suloisuutta tihkuvaan päivitykseen. Sinkkuna ollessa seurustelevien ystävien vaaleanpunaisten silmälasien takaa tehdyt päivitykset saivat savun nousemaan korvista. Huomaat liittyneesi söpöstelijöiden joukkoon.

Seuraava artikkeli: Muuttuiko statuksesi? 5 sinkkutytön tapaa, joista kannattaa seurustellessa luopua

Lähde: Thought Catalog

Kilpailut

Uusimmat