5 tilannetta, joissa ihmisen eläimellinen puoli tulee esiin

09.04.2014 20:15 - Laura Sulkava

Etenkin neljän seinän sisällä ja pimeässä unohtuvat kotona opitut käytöstavat. Tietyissä tilanteissa unohdetaan mikä on kohteliasta ja mennään vallitsevan tunteen mukaan. Etenkin, jos kukaan ei ole näkemässä.

Kaikissa meissä asuu eläin, jota yritämme kovasti peittää esittääksemme sivistyneitä. Mutta myönnetään, että seuraavat tavat ovat monille varmasti tuttuja.

1. Käyttäytyminen elokuvateatterissa

Valot sammuvat ja trailerit alkavat. Kun kukaan ei näe, ruokatavat unohtuvat ja popcornien ahmiminen voi alkaa. Pienet pallerot vilisevät suuhun sellaista tahtia, että vierestä katsoessa voisi kuvitella, ettei ikinä aikaisemmin olisi ruokaa nähnyt.

Kaikki suuhun tungetut popparit eivät edes välttämättä osu sinne minne pitäisi ja osa tippuu paidalle, housuille tai lattialle.

2. Kotikolo

Asunto hohtaa sunnuntaisen siivoussession jälkeen. Viikon edetessä tavarat alkavat kerääntyä nurkkiin ja pöydille. Loppuviikosta asunto alkaa näyttää siltä, kuin siellä asuisi joku suuri ja pörröinen asukki. Ruokatahrat, pöly, tiskivuori, kasaantuneet vaatteet ja pieruilta haisevat lakanat - niistä on eläimellinen lauantai tehty ja voi aloittaa jälleen puunauksen alusta.

3. Illallisaika

Mennyttä on se aika, kun illallinen tuotiin pöytään tarjottimella. Kun ruoka on valmista, kattilan kimppuun hyökätään välittömästi. Lautanen kädessä kiirehditään sohvalle ja alta aikayksikön kasvot ovat kastikkeen peittämät ja ruoka tiessään. Tilannetta voi verrata hetkeen, kun eläintarhanhoitaja tiputtaa lihapalan nälkäisen eläimen häkkiin.

4. Suihkussa käyminen

Suihkuttelua pidetään henkilökohtaisena puuhasteluna, mutta kaikki pariskunnat eivät tunne saavansa nauttia ylellisestä hetkestään. Kesken itsensä hellimisen, ahtaaseen suihkukoppiin tunkeutuu toinen osapuoli, joka alkaa rapsuttamaan ja vahdottamaan itseään. Hän käyttäytyy, kuin olisi autiomaassa ja vesi olisi loppumassa.

5. Seksi

Seksiin ei välttämättä tarvita esileikkiä. Mies könyää naisen päälle ja hommailu voi alkaa. Voi jopa olla, että halutaan poistaa paineet mahdollisimman nopeasti ja helposti, jotta asia olisi pian poissa päiväjärjestyksestä.

Lähde: Female First

Kilpailut

Uusimmat