5 tilannetta, joissa mykkäkoulu on ehdottomasti paikallaan!

05.03.2013 10:15 - Karoliina Kotala

Harvan miehen mielestä naisen mykkäkoulu on mieluisaa. On kuitenkin olemassa tilanteita, joissa se on ehdottomasti paikallaan.

1. Silloin kun suusta ei voi tulla mitään muuta kuin asioita, jotka pahoittavat taatusti toisen mielen on mykkäkoulu hyvä vaihtoehto. Ilkeät sanat voivat jäädä kummittelemaan pitkiksikin ajoiksi, joten parempi vaieta kuin katua.

2. Kun suhteenne hipoo täydellisyyttä, on mykkäkoulu vahva keino välittää viesti siitä, että sinua on loukattu. Vaikka suhde olisi kuinka onnellinen, toisinaan sydämen valittu voi loukata tahtomattaankin. Tällöin mykkäkoulu riittää osoittamaan, kuinka olet loukkaantunut.

3. Jos olette julkisilla paikoilla tai vaikkapa ystävänne juhlissa, on mykkäkoulu reilumpi vaihtoehto kuin miehen nolaaminen ystävienne edessä. Odota siis kotiin asti.

4. Jos olet ehtinyt nauttia alkoholia, on parempi pitää mieltä painavat asiat sisällään seuraavaan aamuun. Humalassa tulet helposti sanoneeksi asioita, joita et tarkoita ja avautumisella voi olla ikävät seuraukset.

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat