5 vinkkiä, jotka auttavat pääsemään yli erosta

07.12.2014 14:15 - Laura Sulkava

Erosta ylipääseminen riippuu suhteen pituuden lisäksi henkilökohtaisista tekijöistä. Surua ja kipua voi yrittää kuitenkin lievittää.  

Vaikka jokainen ero on erilainen ja siitä ylipääseminen on erilaista. Alla on listattuna yleisiä vinkkejä eroon, joiden avulla voi helpottaa oloa ja hankkia muuta ajateltavaa.

1. Treenaa. Urheilu parantaa mieltä, kuntoa ja saa sinut säteilemään!

2. Älä seuraa eksääsi sosiaalisessa mediassa, satutat vaan itseäsi muistuttamalla hänestä jatkuvasti.

3. Käy treffeillä! Vaikka tietäisit, ettei treffikumppanisi ole elämäsi ihminen, mitä sillä on loppujen lopuksi merkitystä? Hänestä saattaa kuoriutua hauska ystävä ja toisaalta saat todennäköisesti kaipaamaasi huomiota.

4. Poista hänen numeronsa. Saat sen takaisin, jos joskus oikeasti tarvitset sitä. Alussa täysi hiljaisuus voi olla hyväksi eikä tule ainakaan lähetettyä heikolla hetkellä viestejä.

5. Hanki uusi harrastus! Totuttujen rutiinien rikkominen on piristävää. Uudessa harrastuksessa ajatukset siirtyy muualle ja löydät vielä uusia tuttavuuksia kaupan päälle.

Jokainen suhde ja ero ovat erilaisia, joten luonnollisesti kaikilla on myös oma tapansa päästä yli. Edellä olevat esimerkit kuitenkin auttavat pääsemään uuteen alkuun.

Vilkaise myös aikaisemmin julkaisemme juttu deittailun säännöistä.  Katso myös vinkkejä nettideittailuun.

Lähde: Glamour

Kilpailut

Uusimmat