7 tapaa lisätä jännitystä pitkään suhteeseen

11.12.2014 21:45 - Reija Saarinen

Pitkässä suhteessa elämä muuttuu ja silloin panostaminen todellakin kannattaa. Muutamilla vinkeillä suhteen saakin helposti uuteen nousuun.

Pitkässä suhteessa arki tulee väistämättä vastaan. Juuri sen vuoksi onkin tärkeää panostaa pieniin asioihin. Alla muutamia vinkkejä siihen, miten suhteeseen saa uutta kipinää helposti ja nopeasti.

1. Yllättäkää

Jo pienin pieni yllätys saattaa tehdä ihmeitä suhteessa. Yllätä siis oma rakkaasi ostamalla hänelle esimerkiksi hänen lempiherkkujaan tai vie hänet elokuviin.

2. Kiusoitelkaa

Lähettele vihjailevia tekstiviestejä tai anna intohimoinen suudelma. Teetpä mitä tahansa, tee se kiusoittelevasti. Nostakaa kiihkoa rauhassa ja antakaa seksin odottaa. Kun vihdoin pääsette sänkyyn asti, on luvassa luultavasti jotain suurta.

3. Menkää sänkyyn yhtä aikaa

Arjessa on helppoa sortua siihen, että molemmat suuntaavat sänkyyn silloin, kun uni alkaa painaa. Kannattaa kuitenkin yrittää tähdätä siihen, että unille mennään samaan aikaan. Tämä antaa mahdollisuuden keskustelulla ja samalla myös seksielämä saa uutta pontta.

4. Harrastakaa seksiä

Seksin harrastaminen suhteessa on tärkeää. Vaikka aina ei tekisikään mieli, kannattaa sille silti antaa mahdollisuus. Jos siis suudellessa mielen valtaavat kaikki tekemättömät työt, työnnä ne sivuun ja nauti hetkestä. Siivota ehtii myöhemminkin.

5. Urheilkaa

Yhteiset harrastukset auttavat pitämään suhteen kasassa. Kun yhdessä vietetään aikaa, hitsautuu suhde paremmin myös yhteen. Ja mikäs sen mukavampaa kuin yhteiset kokemukset.

6. Käykää treffeillä

On tärkeää, että yhteisestä ajasta pidetään kiinni myös pitkässä suhteessa. Pitäkää siis säännöllisesti treffi-iltoja, joissa keskitytte vain siihen, että olette kahdestaan. Laittautukaa ja nauttikaa toisistanne.

7. Viettäkää aikaa erillään

Monet pariskunnat viettävät yhdessä suurimman osan ajastaan. On kuitenkin tärkeää olla välillä myös yksin. Kun toinen on välillä poissa, voi myös kaivata. Ja se on tunne joka pitkässä suhteessa nousee arvoon arvaamattomaan.

Lähde: Glamour

Kilpailut

Uusimmat