8 naisellista tapaa, jotka ärsyttävät miehiä

27.05.2014 21:45 - Reija Saarinen

Naisilla on muutamia tapoja, jotka ärsyttävät miehiä suunnattomasti.

Naiset ja miehet ovat tunnetusti aika erilaisia. Tästä syystä toisen osapuolen tekemiset saattavat ärsyttää, vaikka hän ei mitään pahaa tarkoittaisikaan. Alla seitsemän asiaa, jotka naisten tekemänä saavat usein miehet ärtymään.

1. Liiallinen mustasukkaisuus

Pieni mustasukkaisuus on ihan hyvästä, mutta liiallisuuksiin ei kannata tässäkään asiassa mennä. Miehet yleensä ymmärtävät mustasukkaisuuden suhteen alussa, mutta jos nainen on aina mustasukkainen muista neitokaisista, alkaa se rassata miestä. Vaikka miehelle olisikin muutama naispuolinen ystävä, ei se tarkoita sitä, että hän olisi heti pettämässä.

2. Liiallinen riippuvuus

Jokainen mies rakastaa sitä, että hän voi auttaa naista hädässä. Miehetkään eivät kuitenkaan pidä siitä, että nainen teeskentelee osaamatonta, vaikka osaisi tehdä homman aivan hyvin itsekin.

3. Liian paljastavat asut

Miesten mielestä on usein huomattavasti seksikkäämpää, jos nainen ei paljasta liikaa. Liian paljastavat vaatteet kannattaa siis jättää kotiin, sillä liiallinen huomionhakuisuus saattaa ärsyttää miestä kovastikin.

4. Erilainen käytös ystävien edessä

Miestä ärsyttää suunnattomasti, jos nainen muuttaa käytöstään seuran mukaan.  Ei siis kannata yrittää tehdä vaikutusta olemalla jotain aivan muuta kuin olet, sillä mies kyllä huomaa sen.

5. Liiallisen meikin käyttäminen

Miehet pitävät siitä, että nainen huolehtii ulkonäöstään, mutta liiallinen meikki ei välttämättä ole miehen mieleen. Yleisestikin ottaen monen miehen mielestä nainen on kauneimmillaan suihkunraikkaana.

6. Liiallinen tunteellisuus

Naiset ovat usein tunteellisempia kuin miehet, eikä siinä suinkaan ole mitään vikaa. Mies ei kuitenkaan pidä siitä, että nainen purskahtaa itkuun asiasta kuin asiasta.

7. Liiallinen juoruilu

Miehet eivät pidä juoruilusta todellakaan niin paljoa kuin naiset. Tämän vuoksi he eivät myöskään halua kuulla erilaisia juoruja ystävistään tai tuttavistaan.

8. Liiallinen nalkuttaminen

Asioista voi huomauttaa asiallisesti silloin tällöin, mutta kaikesta nalkuttaminen ei ole miesten mieleen. Tämä saattaa helposti johtaa jopa siihen, ettei mies oikein uskalla enää tehdä mitään, sillä pelkää saamaansa huutoa.

Aiemmin olemme uutisoineet asioista, joita miehet suhteelta haluavat. Nuo seitsemän asiaa löydät täältä.

Lähde: Beauty benefits of love

Kilpailut

Uusimmat