Kuva: Fotolia

8 naista kertovat rehellisesti, kuinka menettivät neitsyytensä: "Emme käyttäneet kondomia"

27.12.2016 23:15 - Senja Rapila

Neitsyyden menettäminen ei ole ollut ihan kaikille nautinnollinen kokemus.

Ensimmäinen kerta voi olla monelle jännittävä kokemus. Jotkut haluavat päästä neitsyydestään mahdollisimman nopeasti eroon, mutta jotkut puolestaan odottavat rauhallisesti oikeaa hetkeä.

Pop Sugar on nyt kysynyt naisilta siitä, kuinka he ovat menettäneet neitsyytensä. Monille kokemus oli tyydyttävä, mutta mukana oli myös kokemuksia, joita kertojat eivät muistele erityisellä lämmöllä.

Voit lukea naisten kertomukset alapuolelta.

1. "En ollut valmis, mutta menin vain virran mukana. Se oli odottamatonta, joten emme käyttäneet kondomia. Onneksi sillä ei ollut mitään kamalia seurauksia, mutta sillä olisi niin helposti voinut olla. Jos voisin mennä ajassa taaksepäin, sanoisin 15-vuotiaalle itselleni, että etenee hitaammin, on kärsivällinen ja googlettaa 'kuinka tyydyttää mies käsin', eikä ikinä ota riskiä harrastamalla suojaamatonta seksiä!"

2. "Toivon, että voisin sanoa, että se oli taianomaista ja että sängyllä oli ruusunlehtiä ja huoneessa oli kynttilöitä. Todellisuudessa olin melko humalassa ja päätin vain, että olin valmis. Olin tapaillut tätä tyyppiä muutaman kuukauden ajan ja halusin vain menettää neitsyyteni hänelle. Vaikka se olikin aika sekava, humalainen sekasotku, olen onnellinen siitä, että tein sen hänen kanssaan. Hän on vieläkin minun poikaystäväni ja nyt me vain nauroimme asialle koko illan."

3. "Menetin neitsyyteni auton takapenkillä. Klassista."

4. "Tunsin, että aloin olla liian vanha ollakseni neitsyt. Joten kun olin 24, päätin tehdä sen söpön tyypin kanssa, jolla oli aksentti ja joka ajoi Porschea - ja joka teki uskomattomia asioita suullaan. Se ei ollut uskomaton seksuaalinen kokemus, mutta hän oli todella suloinen."

5. "Menetin neitsyyteni autossa, kun vanhempani luulivat minun olevan kirkossa. #enolepahoillani."

6. "Olin yliopistossa ja täyttämässä 19 vuotta, enkä ollut kokenut mitään ensimmäisiä kertoja. En ensimmäisiä treffejä, en ensisuudelmaa enkä ensimmäistä suuseksiä. Joten menin nettiin etsimään miestä, joka haluaisi viedä neitsyyteni. Se oli iso prosessi, joka sisälsi paljon juttelua, jotta voisin olla varma siitä, ettei mies sulkisi minua kaappiinsa välittömästi, kun saapuisin hänen luokseen. Lopulta löysin yhden.

Suutelimme rannalla auringon laskiessa ja se oli kuin sadusta (paitsi hänen henkensä haisi valkosipulilta). Kun menimme hänen luokseen, olin innoissani siitä, että saisin vihdoin kokea tajunnanräjäyttävää seksiä. Se olikin todella tylsää. Ajattelin jatkuvasti sitä, että tätäkö tämä on? Luojan kiitos, olen harrastanut paljon parempaa seksiä sen jälkeen."

7. "Kukaan ei kertonut minulle, että näkisin tähtiä... Yläasteen poikaystäväni ja minä emme voineet tehdä sitä sängyssäni, sillä siihen näki suoraan ikkunasta. Teimme sen sitten todella mauttomalla tähti-matollani, jonka olin valinnut ollessani 10-vuotias. Se myös sattui todella paljon, joten aloin itkeä välittömästi aktin alkaessa. Hän kuitenkin oli sujut asian kanssa, mutta en todellakaan muistele tapahtunutta lämmöllä."

8. Tarinani alkaa hyvin kliseisesti. Oli lukion ensimmäinen vuosi. Silloinen poikaystäväni ja minä olimme molemmat neitsyitä. Olimme olleet yhdessä jo hetken, puhuneet asiasta ja päätimme, että olemme valmiita. Emme kuitenkaan selkeästi olleet... Kun lopetimme touhut ja halailimme, näin tämän ilmeen hänen kasvoillaan ja kysyin, mikä on vialla. Hän sanoi, että ''Meidän ei olisi pitänyt tehdä tuota. Äitini tappaa minut, jos hän saa tietää tästä'. Koska selkeästi alasti sängyssä maatessa on oikea aika alkaa puhua omasta äidistään? On sanomattakin selvää, että suhde ei kestänyt tuon jälkeen enää pitkään."

Lähde: Pop Sugar

Lue myös: Myös miehet teeskentelevät orgasmeja - 5 asiaa, jotka naisten tulisi tietää

Lue myös: Pystyykö omia tunteitaan ja rakastumista hallita? Kyllä, sanovat tutkijat

Kilpailut

Uusimmat