8 pahan tytön piirrettä, joista miehet syttyvät

09.06.2015 19:15 - Senni Loikala

Aina ei tarvitse miellyttää ja olla kiltti. Kun uskallat näyttää luonteesi särmät, olet entistä puoleensavetävämpi.

Kaikki varmasti pitävät puoleensavetävinä ihmisiä, joissa on särmää. Sitä usein on niin sanotusti "pahoissa tytöissä". Missään nimessä ei kannata heittäytyä itsekkääksi tai ilkeäksi, vaan olla oma itsensä.

Uskalla kuitenkin raaputtaa seuraavia piirteitä luonteestasi esiin ja saatat huomata, että miehet jättävät yhden nielaisun väliin!

Yllätyksellisyys

Elä avoimin mielin ja ole valmis heittäytymään uusiin asioihin. Tulet todennäköisesti huomaamaan, että kiinnostat miehiä tai mahdollinen parisuhteesi tulee säilymään sähäkkänä.

Itsevarmuus

Seiso omilla jaloillasi ja nauti itsenäisyydestäsi. Osta itsellesi jäätelö, vaikka poikaystäväsi ei tekisi juuri sillä hetkellä mieli herkutella! Mene tyttöjen kanssa piknikille, vaikka poikaystäväsi keksisi viime hetkellä pyytää sinua anoppilaan!

Dominoivuus

Ole rohkea ja uskalla vietellä kumppanisi käyttäytymällä välillä älykkään dominoivasti. Mies todennäköisesti syttyy, jos otat tilanteen haltuusi itsevarmoin ottein.

Tottelemattomuus

Villit seksikokeilut eivät kuulu vain sinkuille, vaan niistä kannattaa ottaa ilo irti myös parisuhteessa. Miehen pää menee pyörälle, jos hyväkäytöksinen nainen rikkoo sääntöjä vällyjen välissä.

Suoruus

Kerro rakkaallesi avoimesti, mitä sinä tahdot. Kun nainen tietää mitä haluaa, on se miehestä usein seksikästä. Lisäksi kanssakäyminen helpottuu huomattavasti, kun ei tarvitse arvuutella toisen aivoituksia.

Itsenäisyys

Opettele elämään niin, että selviäisit kaikesta myös omin nokkinesi. Kun tiedät pystyväsi olemaan onnellinen myös yksin, on rakkautesi jopa aiempaa vetovoimaisempaa.

Intohimo

Vapauta kaikki aistisi ja keskity hetkeen aina, kun olet kumppanisi kanssa - ja erityisesti silloin, kun olette intiimisti tekemisissä. Kun molemmat tuntevat olonsa halutuiksi, on suhteessa liimaa, joka mahdollistaa kestävän parisuhteen.

Röhkeys

Uskalla pistää pökköä pesään sanomalla jotakin samaan aikaan röyhkeää ja inspiroivaa miehelle. Kannustamisen ei nimittäin tarvitse aina olla hunajaista, vaan vipinää miehen kinttuihin voi saada sopivan sivaltavilla sanoilla.


Lue myös: 13 merkkiä siitä, että elät terveessä parisuhteessa

Lähde: Womanitely

Kilpailut

Uusimmat