8 parasta harrastusta, joilla voit vahvistaa parisuhdetta

05.06.2014 21:45 - Minna Talstila

Female First -sivusto listasi harrastukset, joilla pariskunnat voivat tehdä parisuhteestaan entistä tiiviimmän. 

Kaikenlainen yhdessä tekeminen on hyväksi parisuhteelle. Yhteiset harrastukset kun tekevät parisuhteesta läheisemmän ja hauskemman. Female First -sivusto listasi harrastusvaihtoehdoista ne parhaimmat.

Matkustaminen

Tehokas vaihtoehto pitää yllä hyvää parisuhdetta, on hypätä hetkeksi pois arjen rutiineista ja muiden ihmisten keskeltä. Varatkaa yhteinen loma ja keskittykää hetkeksi vain toisiinne. 

Kokkaaminen

Ruoan tekeminen yhdessä saattaa kuulostaa helpolta, mutta oikeastaan se vaatiikin aika paljon parisuhdetaitoja. Kokkaamisessa kun pitää esimerkiksi neuvotella asioista yhdessä ja jakaa rooleja. Se on kuitenkin hauska tapa kehittää taitoja.

Seksi

Tietysti myös seksi kuuluu tälle listalle. Sitä ei voi laittaa CV:n harrastusosioon, mutta se totisesti ilmentää kiinnostusta terveyteen ja liikuntaan.

Keräily

Hyvä harrastusvaihtoehto on myös keräillä yhteisiä mielenkiinnon kohteita, kuten elokuvia tai vinyylejä. Niitä voi sitten ylpeänä asetella kotiin esille. Tämä lisää yhteenkuuluvuuden tunnetta parisuhteessa. 

Nettishoppailu

Internetissä shoppaileminen on vaihtoehdoista yllättävin. Esimerkiksi yhteisen matkan tai huonekalujen metsästäminen voi kuitenkin olla todella viihdyttävää ja innostavaa. 

Julkkisten bongaileminen

Lempinäyttelijänne seuraaminen Twitterissä tai muussa mediassa voi vahvistaa suhdettanne yllättävän paljon. Voitte ihailla idolianne yhdessä ja keskustella hänestä. 

Konserteissa käyminen

Jos olette innoissanne samasta yhtyeestä, kannattaa käydä yhdessä myös yhtyeen konserteissa. Tämäkin nimittäin vahvistaa sidettänne. 

Elokuvissa käyminen

Elokuvissa käyminen on mukavaa ajanvietettä. Sekin kuitenkin vaatii neuvottelutaitoja, jos satutte pitämään erilaisista elokuvista. Tehkää siis vuorotellen kompromisseja.

Aiemmin listasimme sääntöjä, joita noudattamalla voi rakentaa kestävämmän parisuhteen. Lue juttu täällä

Lähde: Female First

Kilpailut

Uusimmat