8 syytä, miksi kumppanin kanssa asuminen on parasta

15.02.2015 14:15 - Karoliina Kotala

Arkailetko muuttaa kultasi kanssa yhteen tai kyllästyttääkö yhteiselo? Punnitessa päätöstäsi lue alla oleva lista avoliiton hyvistä puolista.

Avoliitto on monelle suuri askel, jota harkitaan tarkkaan. On kuitenkin olemassa joukko erinomaisia syitä, miksi päätöstä harvoin tarvitsee katua.

1. Taloudelliset hyödyt

Kumppanin kanssa asumiskulut puolittuvat. Toki menoja voi jakaa kämppiksenkin kanssa, mutta oman rakkaan kanssa kotia rakentaa tyystin eri tavalla.

2. Rento ilmapiiri

Rakkaan kanssa asuessa voit olla omassa kodissasi oma itsesi. Voit kulkea vaikka alasti ja samalla vain ilahdutat kumppaniasi.

3. Uudet kalusteet

Rakkaasi tuo kotiinne omat huonekalunsa ja elektroniikkansa. Vaikka et itse sijoittaisikaan euroja jättimäisiin televisioihin, niin nautit mielelläsi hyödyistä, joita tekniikkainnokas kumppani tuo mukanaan.

4. Yhteiset illat

Kahdenkeskiset illat eivät vaadi ravintolavarausta tai ylipäänsä kotoa lähtemistä. Voitte nauttia elokuvasta tai kokata yhdessä omassa kodissanne.

5. Yhteinen tulevaisuus

Yhdessä asuminen on erinomainen keino selvittää, kuinka yhteensopivia te todella toisillenne olette. Yhdessä asuessa opitte tuntemaan toistenne hyvät ja huonot puolet ja yhteenmuutto on myös osoitus halusta sitoutua toiseen pitkällä tähtäimellä.

6. Turvallisuus

Kun jaatte yhteisen kodin, tuo se mukanaan turvallisuuden tunteen sekä fyysisessä että taloudellisessa mielessä. Samalla läheltäsi löytyy myös ihminen, joka jakaa kanssasi vastuun.

7. Hellyys

Kumppanisi kanssa asuessa voit aina halutessasi saada hellyyttä, lohdutusta, halauksen tai seksiä.

8. Uusi kieli

Viettäessänne aikaa kahdestaan, kehitätte todennäköisesti myös oman kielenne. Muiden mielestä äärimmäisen nolot sanat ja sisäpiirivitsit ovat osa yhteistä arkeanne ja lähentävät teitä entisestään.


Lue myös: 5 asiaa, joita ei tarvitse kertoa kumppanille.

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat