8 syytä sille, miksi naiset ovat parhaita maailmassa

07.03.2014 10:45 - Rea Tallgren

Naiset, nuo jumalalliset olennot, ovat monen mieleen, eikä ihmekään.

Naiset ovat yksi maailman ihanimmista asioista. Koska naiset ansaitseva kehuja aina, ja etenkin naistenpäivänä, kokosimme artikkeliin sellaisia seikkoja, jotka tekevät naisista maailman ihanimpia olentoja.

1. Nainen on kaunis, sadunomainen olento. Sekä seireenit, keijukaiset, merenneidot ja enkelit kuvataan usein naisina - eikä ihmekään, olemmehan suorastaan jumalaisia!

2. Nainen voi synnyttää lapsia ja täyttää maan. No hyvä on, tarvitaan siihen vähän miestäkin, mutta suurimman työn tekevät rautaiset naiset, jotka vielä muutama kymmenen vuotta sitten saattoivat synnyttää lapsensa saunan lattialla ja palata sitten vauva kainalossa heinätöihin.

3. Naisen ääni on maailman kaunein, seksikkäin, lempein ja rauhottavin. Toisaalta, se sisältää tarvittaessa sellaisen määrän viiltävää auktoriteettia, jonka edessä isoinkin macho vapisee - ainakin, jos omaa jonkinlaista itsesuojeluvaistoa.

4. Naisen syli on maailman lämpimin. Sekä miehille, lapsille että eläimille.

5. Naisilta on hyvä kysyä neuvoa, sillä me olemme aina oikeassa.

6. Naisen lähipiiriin on hyvä kuulua, me kun puolustamme omiamme loppuun asti, oli kyse sitten perheestä tai ystävistä.

7. Kaiken muun hyvän lisäksi naset myös tuoksuvat aina ruusuilta ja aurinkoisilta viljapelloilta.

8. Naisten logiikka on miehille usein käsittämätön, mutta pettää vain harvoin. Samoin on naisen intuition laita - siihen kannattaa luottaa ja naisen sana ottaa tarpeeksi vakavasti.

Hyvää lauantaista naistenpäivää kaikille jumalallisille naisille, sekä niille onnekkaille, joiden lähipiiriin näitä venuksia kuuluu!

Kilpailut

Uusimmat