9 asiaa, joihin miehet kiinnittävät naisissa huomiota ensimmäisenä

02.05.2014 07:15 - Katariina Näreaho

Ensivaikutelman voi tehdä vain kerran, joten siihen on syytä panostaa.

Kun haluat tehdä hyvän ensivaikutelman esimerkiksi treffeillä, on hyvä olla perillä miesten ajatuksenjuoksusta.

Mihin kaikkeen miehet sitten kiinnittävät huomiota ensimmäisen viiden minuutin aikan? Cosmopolitanin mukaan ne ovat nämä:

1. Puhetyyli

Naisilla on karkeasti jaoteltuna kolme erilaista tyyliä puhua: he puhuvat matalalla äänellä, korkealla ja melko kimakalla äänellä tai lapsenomaisella lässyttävällä äänellä, jolla hän haluaa esittää söpöä. Etenkin jälkimmäinen saa aikaan päänsärkyä.

2. Hymy

Huomio kiinnittyy hymyn aitouteen ja muihin eleisiin: Hymyileekö nainen pitkään silmiin katsoen, nopeasti vilkaisten vai räkättääkö hän aidosti omaa nauruaan hauskan vitsin kuullessaan? Jälkimmäinen on näistä paras. Se osoittaa, ettei nainen välitä, vaikka naama muutuisikin ruttuiseksi rusinaksi naurukohtauksen aikana.

3. Pukeutuminen

Ali- tai ylipukeutuminen pistävät silmään myös miehillä. Onko reaktio: "Hemmetti, käveleekö hän ihmisten ilmoilla TUOSSA asussa?" vai "Vau! Olen onnekas, että hän pukeutuu juuri tuolla tavalla!".

4. Huumorintaju

Jokaisella on omanlainen huumorintajunsa. Joskus ne kohtaavat, joskus taas eivät.

5. Katse

Katse kertoo ihmisestä todella paljon. Katsooko nainen miestä suoraan silmiin vai vilkuileeko hän levottomasti ympärilleen? Vinkki: Jatkoon pääsee paremmin silmiin katsomisella.

6. Tuoksu

Tuoksu on iso osa ensivaikutelmaa. Onko tuoksu puhtaan raikas, voimakas parfyymi vai kenties hiki? Pelaa varmanpäälle ja laita lempihajuvettäsi vain yhden suihkauksen verran. Vaikka itse olet tuoksuun tottunutkin, voi miehen nenään hajuvesi tuntua melko voimakkaalta, joten vähemmän on enemmän.

7. Käytös

Myös se, miten käyttäydyt muita kohtaan, kertoo naisesta paljon. Mies kiinnittää huomiota siihen, miten kohtelet teitä palvelemaan tullutta tarjoilijaa tai tiskillä odottavaa baarimikkoa. Hyppyytätkö häntä edestakaisin vaativan asiakkaan tavoin vai kiitätkö ystävällisesti tippiä jättäen.

8. Elekieli

Onko nainen sulkeutunut vai avoin, koskettaako hän hellästi hipaisten vai intohimoisesti lääppien? Vaikka koskettaminen tuntuu hyvältä, voi liiallinen silttely ja puristelu olla liian päällekäyvää. Sulkeutuneisuus on puolestaan merkki siitä, että sinua ei kiinnosta.

9. Meikki

Miehet kiinnittävät huomiota etenkin meikin määrään ja siisteyteen. Toisten mielestä tumma smokey eye -meikki on seksikäs, toiset pitävät sitä mauttomana.

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös: 5 asiaa, jotka taatusti pilaavat ensitreffit

Kilpailut

Uusimmat