9 asiaa, joita naiset eivät voi koskaan oppia ymmärtämään miehissä

11.11.2014 18:22 - Senni Loikala

"Miehet ovat Marsista, naiset Venuksesta" -sanonta pitää yhä visusti kutinsa ainakin joissakin asioissa. On olemassa asioita, joita naisten on vaikeata miehissä oppia ymmärtämään.

1) Kalju on cool. Kaikki naiset eivät voi koskaan ymmärtää, miksi jotkut miehet varta vasten tahtovat olla kaljuja. Tutkimusten mukaan paljaan päälaen omaavia pidetään pelottavampina ja arvovaltaisempina, minkä vuoksi jotkut herrat surauttavat surutta kaikki hiuksensa menemään.

2) Oman painonsa verran nostaminen penkistä. Siinä missä monet naiset käyvät zumbaamassa, joogaamassa tai salilla, on monilla miehillä eräs varsin vaativalta kuulostava tavoite painonnostopenkillä. Heille nimittäin voi olla sotavoitto, kun he viimein ahkeran harjoittelun tuloksena pystyvät nostamaan penkistä oman painonsa verran rautaa.

3) Ajaako rintakarvat vai pitääkö ne tuuheina? Naiset tulevat tuskin koskaan ajatelleeksi monien miesten mielessä käynyttä ongelmaa. Mikäli rintakarvat ovat paksut ja tuuheat, täytyy päättää mitä niiden kanssa tekisi tai jättää tekemättä. Siinä missä monet naiset pitävät karvaista rintakehää seksikkäänä, eivät toiset pidä karvoja lainkaan puoleensavetävinä. Miesten täytyy päättää, tartuako höylään vaiko ei.

4) Urheiluautoissa on magneetti. Kaikki naiset eivät ymmärrä monien miesten mieltymystä kalliisiin menopeleihin. Mitä urheiluautoihin tulee, kokee iso osa miehistä ainakin kerran elämässään vaiheen, jolloin hitaasti putputtavan Fiatin ohittaminen tyylikkäällä urheiluautolla on enemmän kuin nautinnollista.

5) Viiksien kasvattaminen ei ole helppo homma. Koska naisille ei yleensä kasva viiksiä, on heidän vaikeata eläytyä miesten viiksihuoliin. He eivät välttämättä tiedä, että siinä on monenlaista kommervenkkiä vaanimassa ja päätöstä tehtävänä. Epäonnistunut kasvatusprosessi voi saada näyttämään 13-vuotiaalta tai muuten vain omituiselta, kun taas cowboy-tyyliset viiksikarvat voivat olla monien ihanteena.

6) Urheilu on keino purkaa aggressioita. Monesti jääkiekon väkivaltaisuutta kauhistellaan, eivätkä liian voimakkaat taklaukset saa aikaan nyökyttelyjä. Oikeasti vakavat ylilyönnit ovat asia erikseen, mutta monet miehet nauttivat päästessään purkamaan aggressioitaan urheilun kautta. Olipa se nyrkin iskeminen pöytään penkkiurheilijan pettymyksen hetkellä tai leikkimielinen painiottelu työkaverin kanssa, ovat tämänkaltaiset fyysiset purkaukset monista miehistä ihan sallittuja.

7) Parran kasvua on autuasta todistaa. Monet miehet kasvattavat jossakin vaiheessa partaa, vaikka se ei olisi hyvännäköinen, ihan vain nähdäkseen sen kasvavan. Parta symboloi miehisyyttä ja siksi karvojen näkeminen omassa leuassa voi olla tärkeämpi asia kuin, miltä se ulospäin näyttää. Lisäksi talvella monet ovat huomanneet parran lämmittävän mukavasti.

8) Paini on viihdettä parhaimmillaan. Toki osa naisista seuraa myös painia, mutta lajiin hurahtaneista suurempi osa on miehiä. He saattavat istua televisioruudun edessä tai yleisössä kuin naulittuina, sillä kokemus on monelle yhtä koukuttava kuin saippuaoopperan katsominen joillekin. Kun väkivalta on lajissa täysin sallittua, on se monista vähintäänkin katsomisen arvoista.

9) Kaljuuntuminen on aluksi maailmanloppu. Harvenevat hiukset todella ovat monelle miehelle aluksi suuri järkytys, mitä monet naiset eivät välttämättä tule aina ajatelleeksi. Kuontalo on niin merkittävä osa identiteettiä, että sen muuttuessa ohueksi, päättävät monet ajaa mieluummin koko päänsä paljaaksi. Päätöksen tekeminen on monelle miehellä kriisin paikka.

Seuraava artikkeli: Vaativa taito tekee miehestä heti seksikkään

Lähde: Viral Nova

Kilpailut

Uusimmat