9 deittivinkkiä, jotka jokaisen sinkkuäidin tulisi tietää

30.03.2015 19:45 - Reetta Haverinen

YourTango-verkkosivun treffineuvoja Damona Hoffman antaa oivallisia deittivinkkejä yksinhuoltajaäideille.

Treffeillä käyminen ja uuden seurustelusuhteen aloittaminen ei ole yksinhuoltajille yhtä helppoa kuin yksin eläville sinkuille. Vapaa-aika on kortilla ja uuden kumppanin kotiin tuominen ei käy tuosta noin vain. Yksinhuoltajien ei kuitenkaan tarvitse laittaa sosiaalista elämäänsä jäihin. Uuden kumppanin löytäminen on täysin mahdollista.

Jos olet yksinhuoltaja, nämä 7 vinkkiä saattavat auttaa sinua löytämään elämääsi uuden rakkauden:

1. Laajenna sosiaalista ympyrääsi.

Uusien ihmisten tapaaminen voi olla hankalaa, jos ystäväpiirisi on pysynyt samana vuosikausia, olet töissä tutussa, vanhassa paikassa ja viihdyt samoissa kahviloissa ja baareissa kuin aina ennenkin. Yritä siis rohkeasti laajentaa tuttavaverkostoasi.

Älä myöskään tyrmää täysin deittisovelluksia, nettitreffipalveluita tai sinkuille järjestettyjä deittitapahtumia.

2. Lähde rohkeasti treffeille

Eron jälkeen deittailun uudelleen aloittaminen voi tuntua vaikealta. Älä kuitenkaan pidä rakkauselämääsi liian pitkään jäissä, sillä pian treffikutsuun myöntävästi vastaaminen alkaa tuntua entistä vaikeammalta. Jos joku ehdottaa sinulle kahveja, sano rohkeasti: mikä ettei!

3. Ole itsevarma

Älä turhaan arvostele ulkonäköäsi tai kroppaasi. Olet upea ja hurmaava. Jos kaipaat itsetunnon kohotusta, käy kampaajalla tai osta itsellesi upea vaatekokonaisuus. Pienetkin teot tekevät joskus ihmeitä ja saavat itseluottamuksen nousemaan.

4. Varaa kalenteriisi aikaa deittailulle

On totta, että työssäkäyvän yksinhuoltajaäidin elämä on kiireistä, mutta muista, että kalenterista täytyy löytyä tilaa myös sosiaalisille suhteille ja rennolle oleskelulle!

Sinun täytyy myös olla valmis kompromisseihin ja karsia mahdollisesti muista menoistasi. Voisiko yhden ryhmäliikuntatunnin vaihtaa esimerkiksi romanttiseen kahvihetkeen kivan herrasmiehen kanssa?

5. Kerro muille, että olet valmis tapaamaan uusia ihmisiä

Usein yksinhuoltajaäidit eivät huutele kovaan ääneen etsivänsä miestä. Monet potentiaaliset treffikumppanit eivät siten tiedä, että työpaikan kaunis sinkkuäiti olisi valmis lähtemään kahveille. Kerro tilanteestasi ystävillesi tai muutamille työkavereillesi. Ehkä he tietävät hurmaavan herrasmiehen, joka etsii juuri sinunlaistasi treffiseuraa.

6. Älä etsi ex-miehesi vastakohtaa

Usein vastaeronneet ihmiset tapaavat etsiä entiselle kumppanilleen korviketta ihmisestä, joka on täysin ex-partnerin vastakohta. Unohda kuitenkin vastaparin metsästys ja keskity sen sijaan löytämään tuttavuus, joka saa polvesi veteliksi omalla persoonallaan ja olemuksellaan.

7. Älä pidä itseäsi ensisijaisesti äitinä, joka etsii isää lapsilleen

On totta, että jossain vaiheessa mukava kumppani on esiteltävä myös jälkikasvulle. Omien lasten olemassaoloa ei siten tule pimittää, vaan treffikumppanille kannattaa kertoa rohkeasti omasta perhetilanteesta jo deittailun alkuvaiheessa.

Älä kuitenkaan esittele perhealbumiasi läpi heti ensitreffeillä, äläkä puhu pikkuisistasi taukoamatta. Anna treffikumppanisi ensiksi tutustua sinuun - vain ja ainoastaan sinuun!

Lähde: YourTango

Kilpailut

Uusimmat