Kuva: Fotolia

Sinulle rakas ex-mieheni: "Elämäni suurin virhe rikkoi perheemme"

03.07.2016 20:15 - Tarja Vilén

Avoin kirje -sarjassa ihmiset kirjoittavat avoimesti ja rohkeasti asioista, jotka ovat jääneet sanomatta tai kuulematta.

"Aluksi elämämme oli täydellistä. Sinä rakastit minua, halusit lapsen ja naimisiinkin mentiin.

Meillä oli omat ihanat hetkemme. Kuitenkin nopeasti todellisuus iski vastaan. Sinä olit koko ajan töissä ja vähäisen vapaa-ajan käytit kaljaa juoden. Välillä teit katoamistemppuja ja perhe ei merkinnyt sinulle mitään. Minä kävin vuorotyössä, hoidin lapsemme, kotimme, koskaan en kiitosta saannut. Ehkä olin vain yksi nainen muiden joukossa.

En pitänyt itseäni minään, en osannut tehdä mitään oikein. Yritin kaikkeni, jotta sinun olisi hyvä olla.

Aloin pikkuhiljaa palamaan loppuun, ja aloin pelaamaan netissä. Pelasin sinun rahoillasi ja otin nimelläsi pikavippejä. Ajattelin, että voittaisin ison summan rahaa ja saisin korjattua kaiken.

En pystynyt kantamaan sitä salaisuutta, se rikkoi minua sisältä. Eniten pelkäsin sinun menettämistä. En ole koskaan rakastanut ketään niin paljon kuin sinua.

Päivä, jolloin sinulle selvisi totuus pelaamisestani ja pikavipeistä, oli elämäni kauhein päivä. Aluksi sanoit "yhdessä selviämme, rakastan sinua". Kerroit kuitenkin äidillesi asiasta ja siihen päättyi yhteinen elämämme.

Heitit minut ja lapsemme ulos yhteisestä kodistamme. Sinä vihasit minua koko sydämestäsi. Kostoksi päätit kertoa, että petit minua juuri ennen häitämme. Olin aivan rikki, olin valmis kuolemaan ja satutinkin itseäni. Nyt minulla on ikuiset arvet muistuttamassa, että selvisin siitä ja olen vahva. Teit minusta rikosilmoituksen ja se oli ihan oikein, kannan vastuuni virheistäni.

Kohta on vuosi mennyt erostamme. Vuosi on ollut rankka. Olemme loukanneet toisiamme jatkuvasti, päädymme yöksi toistemme luokse, mutta miksi? Emmehän me rakasta toisiamme enää? Pelaaminen loppui heti eromme jälkeen. Tajusin, että menetin jotain liian tärkeää, eli sinut rakkaan mieheni. Nyt käyn terapiassa.

Elämäni suurin virhe rikkoi perheemme. Haluan, että muistat, ettei minun virheeni ollut ainoa. Sinä satutit minua pahasti. Pettäminen, heti eron jälkeen uusi nainen, meidän yhteinen ystävä tietenkin, julkiset nöyryytykset ja lapsesta taistelu. En kanna sinulle mistään kaunaa, olen tarpeeksi vahva antamaan anteeksi, niin kuin sinäkin minulle annoit.

Toivon, että selvität, mitä oikeasti haluat elämältäsi ja lopetat sekoilemiset. Kuuntele omaa sydäntäsi, jotta voit jälleen löytää onnesi.

Kaikkein eniten kuitenkin satutti sinun sanasi "En koskaan edes rakastanut sinua". Sanoillasi sait itsetuntoni romahtamaan täysin, mutta teit minusta samalla vahvan naisen."

"Tajusin, missä halua olla.

Siellä missä sinäkin olet.

Rakastan sinua edelleen, välillä hukkasin sen.

Olen tehnyt valtavia sydäntä särkeviä virheitä, mutta en koskaan lakannut rakastamasta sinua."

-Ex-vaimosi

Lue myös: Äidilleni: "Löysit uuden miehen ja unohdit meidät"

Lähetä meille avoin kirjeesi osoitteeseen rea.haverinen@bauermedia.fi. Voicen toimitus pidättää oikeuden muokata kirjeitä ja päättää itse niiden julkaisusta. Julkaistut kirjeet julkaistaan aina nimettöminä.

Lue lisää aiheesta avoin-kirje

Entiselle työnantajalleni: ”Täytit työpaikkakiusaajan kriteerit” Sinulle nuori minä: "Opit vielä arvostamaan itseäsi naisena ja ihmisenä" Entiselle työnantajalleni: ”Täytit työpaikkakiusaajan kriteerit” Katso kaikki

Kilpailut

Uusimmat