Kuva: Fotolia

Piknik luonnossa vai Netflixiä kotisohvalla? Horoskooppisi kertoo, millaisille treffeille haluat

26.03.2017 19:15 - Iiro Myllymäki

Härät haluavat treffeille hienoon ravintolaan, kun taas jousimiehet kaipaavat treffeiltään seikkailuja.

Tuntuuko siltä, että kaikki treffisi noudattavat samaa vanhaa kaavaa? Jos tältä tuntuu, miksi et antaisi horoskooppimerkkisi määrittää, millaisille treffeille sinun kannattaisi lähteä? Oli kyseessä sitten ensimmäiset Tinder-treffit tai pitkää parisuhdetta piristävä deitti-ilta, horoskooppisi kertoo, millaisesta aktiviteetista treffeillä todella nautit.

Oinas (21. maaliskuuta - 19. huhtikuuta)

Oinaalle täydellinen treffipaikka on pelihalli. Leikkisyytesi ja kilpailunhalusi pääsevät puhkeamaan pelitilanteessa kukkaan kunnolla. Sinun on vain toivottava, että treffikumppanisi pysyy edes jotenkuten perässäsi!

Härkä (20. huhtikuuta - 20. toukokuuta)

Hieno ravintola on sinun juttusi. Haluat tuoda elämääsi ripauksen luksusta, joten gourmet-ruokailu viinin kera on juuri sinun näköisesi treffitilanne. Syömisen päätteeksi haluat mieluiten jakaa laskun.

Kaksoset (21. toukokuuta - 20. kesäkuuta)

Kaksoset haluavat pitää itsensä liikkeessä, joten heille otollisin treffitilanne on nähtävyyskierros kaupungilla. Kaksoset löytävät omasta kotikaupungistaankin aina uusia seikkailuja, joten nähtävä ja koettava ei varmasti lopu kesken.

Rapu (21. kesäkuuta - 22. heinäkuuta)

Ravulle täydellinen treffipaikka on kotisohva. Mukavuudenhaluisena ihmisenä osaat arvostaa treffeillä Netflixin katsomista – ja mitä läheisemmissä tunnelmissa tv:n tuijottaminen tapahtuu, sitä parempi.

Leijona (23. heinäkuuta - 22. elokuuta)

Leijonat haluavat tehdä vaikutuksen treffikumppaniinsa kokkaamalla. Mieti siis, mikä on keittiöbravuurisi ja selvitä tie ihastuksesi sydämeen vatsan kautta.

Neitsyt (23. elokuuta - 22. syyskuuta)

Neitsyet ovat luontoihmisiä, jotka eivät pelkää liata itseään luonnon keskellä tallustellessaan. Raikkaassa ilmassa vaeltelu luo raamit romanttisille treffeille, ja piknikin pitäminen luonnon helmassa on myös varteenotettava vaihtoehto täydellisille treffeille.

Vaaka (23. syyskuuta - 22. lokakuuta)

Vaaka rakastaa uusia haasteita. Näin ollen sinulle täydellinen treffitilanne on ottaa jokin uusi taito haltuun jollakin kurssilla. Kokeile esimerkiksi maalaustuntia treffikumppanisi kanssa. Vaikka et pärjäisikään tunnilla erityisen hyvin, yhteinen tekeminen toimii hyvänä jäänmurtajana treffeillä.

Skorpioni (23. lokakuuta - 21. marraskuuta)

Skorpionille täydellinen treffipaikka on teatteri. Oli kyseessä sitten suurieleinen musikaali, kokeellinen teatteriesitys tai tanssiteatteriesitys, nautit teatterin taiasta täysin rinnoin ja haluat myös jakaa sen jonkun toisen kanssa. Teatteriesityksen herättämistä tunteista onkin sitten mukava jatkaa keskustelua vaikka lasillisen äärellä.

Jousimies (22. marraskuuta - 21. joulukuuta)

Seikkailunhaluisille jousimiehille täydelliset treffit tuovat joitain täysin uusia elämyksiä. Mieti jokin aktiviteetti, jota olet aina halunnut kokeilla ja anna mennä. Oli kyseessä sitten seinäkiipeily, miekkailu tai trampoliinipuistossa hyppiminen, saat suurimmat kiksit treffeistä, kun pääset tekemään jotain fyysistä.

Kauris (22. joulukuuta - 19. tammikuuta)

Kauris luottaa perinteisiin. Sinulle unelmatreffejä edustaa lasillisten nauttiminen paikallisessa tunnelmallisessa baarissa. Sen enempää kikkailuja ei tarvita.

Vesimies (20. tammikuuta - 18. helmikuuta)

Vesimiehille täydellinen treffipaikka on museo. Vaihtoehtoja on monia aina modernin taiteen museoista perinteisempiin näyttelyihin, mutta museoiden kulttuurielämykset kirvoittavat varmasti mielenkiintoisia keskusteluja – siis jos olet osannut valita treffikumppanisi oikein.  

Kalat (19. helmikuuta - 20. maaliskuuta)

Kalat ovat empaattisia ihmisiä, jotka mielellään asettuvat muiden ihmisten asemaan. Tätä toisiin ihmisiin suuntautuvaa mielenkiintoa voi hyödyntää treffeillä vaikkapa istuskelemalla puistossa ja tarkkailemalla ohi kulkevia ihmisiä. Voitte pistää treffikumppanisi kanssa mielikuvituksenne laukkaamaan keksimällä näille ihmisille mitä erikoisimpia elämäntarinoita. Puistosta voitte suunnata vaikkapa ravintolaan jatkamaan ihmisten tarkkailua – mutta muistakaa suunnata huomiota myös toisiinne.

Lue myös: Dominoiva, innokas vai lempeä? Katso mitä horoskooppimerkki kertoo seksielämästäsi

Lue myös: Kaksonen ei osaa sitoutua, rapu takertuu - horoskooppi kertoo, miksi parisuhteet kaatuvat

Lähde: Refinery29

Kilpailut

Uusimmat