Kuva: Fotolia

Törmäsitkö entiseen kumppaniisi? Tunteet, jotka jokainen käy läpi samassa tilanteessa

01.04.2017 09:15 - Erica Alaluusua

Vaikka tapaamisen suunnittelisi päässään alusta loppuun, voi se silti aiheuttaa käsien hikoilua sekä perhosia vatsassa.

Entiseen kumppaniin törmääminen on usein kiusallista, etenkin jos ero ei sujunut täysin sulassa sovussa. Niin odottamattomaan, kuin suunniteltuunkin jälleennäkemiseen liittyy monia muitakin tunteita, niin hyvässä kuin pahassakin.

Vaikka välit olisivatkin eron jälkeen kunnossa, voi pään sisällä tapahtua valtaisia tunnemyrskyjä, kun entinen rakastettu on kasvojen edessä. Elite Daily listasi tunteet, joita meistä lähes jokainen käy lävitse törmätessään ex-kumppaniin.

1. Kärsimättömyys

Mikäli tapaaminen on tiedossa jo ennakkoon, se pyörii aika varmasti mielessäsi. Kärsivällisyytesi määrästä riippumatta voivat kätesi hiota jo pelkästä odottamisesta. Vaikket tietäisi milloin tapaaminen tulee eteesi, saatat miettiä lukuisia kertoja, missä tilanteessa entisesi voi tulla vastaan ja mitä yhteentörmäyksessä tapahtuu. Omia sanavalintojaankin voi tulla suunniteltua.

2. Hermostuneisuus

Eron ajankohdasta riippuen, saatat tuntea hermostuneena epämukavia perhosia vatsassasi. Hermostuneisuuden määrä ja ilmentyminen riippuvat tietysti siitä, millainen eronne oli ja päättyikö suhde hyvissä vai huonoissa merkeissä. Onnistuneessa erossa saatat vain jännittää iloista jälleennäkemistä, jossa entisesi onkin pala elämääsi.

3. Innostuneisuus

Innostuminen on normaalia  puhuttaessa henkilöstä, joka on ollut sinulle läheinen. Ehkä olette hyvissä väleissä, ja olette aiemmin vaihdelleet viestejä hyvissä merkeissä, joten odotat innolla näkemistä. Voi myös olla, että ex-kumppani muistuttaa hyvistä ajoista, ja tämä tuo innostuksen pinnalle. 

4. Vatsan muljahtaminen

Vatsa voi muljahtaa monesta asiasta, mutta yleensä siihen liittyy jokin yllätys. Tässä tapauksessa puhutaan tietysti näkemisestä, mutta voihan kyseessä ollakin jotain, mitä entinen kumppanisi sattuu puheissaan mainitsemaan tai asuvalinta, joka hänellä on yllään.

5. "Anteeksi, mutta en ole pahoillani"

Mikäli olet varma, että edessäsi on vihreämmät nurmet ja parempi tulevaisuus, eksäsi ei hätkähdytä sinua. Eksän näkeminen voi olla hetken aikaa maailman kamalin asia, mutta et anna sen lannistaa sinua, tai et ainakaan näytä sitä ulospäin. 

Lue myös: Ero ei ole maailmanloppu - 6 asiaa, joihin keskittyä murehtimisen sijaan

Lue myös: 8 pelkoa, jotka pitkästä parisuhteesta eronneet kokevat - kuulostavatko tutuilta?

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat