Kuva: Shutterstock

Naiset kertovat: Seksikkäät käyttämäni iskulauseet, jotka ovat toimineet

12.04.2018 12:45 - Senja Rapila

Välillä suora lähestymistapa toimii parhaiten.

Women's Health -julkaisu on kerännyt muutamien naisten kertomia iskutarinoita, joiden avulla naiset ovat saaneet hurmattua itselleen yhden illan seuraa tai pidempiaikaisen treffikumppanin. Suomensimme nyt muutaman alle, joista myös suomalaiset naiset voivat ottaa inspiraatiota potentiaalisia kumppaneita lähestyessään.

Olisitko sinä valmis kokeilemaan näitä iskulauseita?

"Tykkään mennä miesten luokse  baarissa ja kysyä, mitä hän juo ja onko se hyvää. Eräänä kertana kun tein niin, mies antoi minun maistaa hänen margaritaansa. Se oli voitto, vaikka emme päätyneetkään treffeille."

"Olin juhlissa, joissa keräsin pitkään rohkeutta flirttaillakseni ja jutellakseni erään miehen kanssa. Jossain vaiheessa kadotin hänet jonnekin, mutta näin hänet lähtiessäni pois bileistä. Kysyin, että haluaisiko hän lähteä mukaani. Hän yllättyi täysin ja toistin itseni. Tunsin oloni mahtavaksi sen jälkeen, mutta seksi oli huonointa mitä olen koskaan saanut."

"Olin treffeillä miehen kanssa, johon olin ollut ihastunut jo vuosia. Illan päätteeksi halusin mennä hänen luokseen hengailemaan. Kun olimme lähteneet kävelemään kotiin päin, huomasin että kohta alkaisi sataa vettä. Hidastin kävelyäni, koska tajusin, että minulla olisi mahdollisuus muhinointihetkeen sateessa. Se toimi - minulla oli valkoinen mekko ja kaikki. Nyt olen naimisissa sen miehen kanssa."

"En ole niinkään iskuihmisiä, ennemminkin seksikkäästi katseleva ihminen. Usein vain tuijotan intensiivisesti potentiaalista henkilöä niin pitkään, kunnes hän lähestyy minua. Päädyin deittailemaan erästä miestä tällä tavalla, mutta vain siksi, että hän tuli kysymään miksi tuijotin häntä."

"Olimme ystäväni kanssa konsertissa ja huomasin kuuman miehen, jolla oli pitkä parta ja metsästäjille valmistettu camo-paita. Ujuttauduimme ystäväni kanssa miltei hänen eteensä muutaman kappaleen aikana, jonka jälkeen käännyin ja sanoin, että hänellä on kiva paita. Aloimme jutella ja deittailimmekin muutaman kuukauden. Se oli upeaa."

"Oli Halloween-viikonloppu ja halusin itselleni panokaverin. Koko illan aikana ei ollut onnistanut ja olin lähdössä baarista. Näin baariin jonottamassa hyvännäköisen miehen, jonka luokse kävelin. Sanoin: 'Miksi odottaa jonossa, kun voisit nähdä miltä huoneeni näyttää?'. Hän sai täyden esittelykierroksen."

Lähde: Women's Health

Lue myös: Parisuhdeterapeutit paljastavat: Typerimmät parisuhderiidat, joita olemme joutuneet setvimään

Lue myös: Miten teet Tinder-profiilistasi parhaan mahdollisen? Asiantuntijoiden vinkit koottiin yhteen

Lue myös: Onko deittisi Se Oikea? Merkit, jotka paljastavat jo alkuvaiheessa, että hän on sielunkumppanisi

Kilpailut

Uusimmat