Kuva: Shutterstock

Nainen eli selibaatissa viisi vuotta - oppi paljon, mutta perheen suhtautuminen kummastutti

16.04.2019 22:15 - Katariina Auvinen

Christine Brooks ei kaivannut rinnalleen parisuhdetta, kun hänen pitkäaikainen suhteensa päättyi.

Kun Christine Brooks oli 44-vuotias, hän erosi pitkäaikaisesta parisuhteestaan. Suhteen päättymisen jälkeen niin hänelle kuin hänen lähipiirilleen oli selvää, että Brooksin täytyi antaa aikaa itselleen ja keskittyä omaan hyvinvointiin ennen seuraavaa suhdetta. 

"Olin ollut niin keskittynyt huolehtimaan taaperosta ja kuolevasta äidistäni edellisen parisuhteen aikana, että olin todellisesti unohtanut sen, kuka todella olin. Selibaatin aloittaminen tuli siis todella luonnollisesti, enkä tehnyt mitään tietoista päätöstä asian suhteen. 

Hiljalleen jätin sheivaamatta, keskityin istuttamaan kukkia puutarhaan, jota olin laiminlyönyt niin kauan. Sen lisäksi aloin kirjoittamaan runoja sekä annoin hiusteni kasvaa, koska taapero ei roikkunut enää kutreissani." 

Brooks vietti selibaatissa yhteensä viisi vuotta. Vuosien aikana hän ei kokenut jäävänsä mistään paitsi. 

"En laskenut kaloreita vaan tein asioita, jotka tekivät minut onnelliseksi. Näin ollen minusta tuli iloinen. Surffasin entistä enemmän ja kirjoitin paljon. Vaikka olen aina ollut seksuaalisesti aktiivinen, poikaystävän löytäminen oli minulla kuitenkin viimeisenä mielessä.

Sanoin itselleni ne sanat, jotka monet ovat sanoneet itselleen, mutta nyt todella tarkoitin sitä; olen onnellinen itsekseni." 

Kun kuukaudet kuluivat ja muuttuivat vuosiksi, Brooks huomasi kuitenkin ikävän ilmiön sukulaisissaan. 

"Lesbo, ne kuiskaukset tulivat jopa omilta perheenjäseniltäni. Eräänä päivänä veljeni kertoi minulle, että hänen tyttöystävänsä oli varma, että minä olin lesbo, koska minulla ei ollut rinnallani miestä.

Kerroin hänelle ja kaikille muille epäilijöille, että lyhyehköt hiukseni ja oma elämistyylini ei tarkoita sitä, että olisin lesbo. Huhut kuitenkin eivät ottaneet loppuakseen." 

Naisen mukaan oli helppo kieltäytyä treffikutsuista, koska niitä ei useasti edes tullut. Brooksin sukulaiset yrittivät parittaa häntä, mutta nainen kieltäytyi kohteliaasti. Viiden vuoden jälkeen hän tapasi erään miehen, josta nainen kiinnostui aluksi, mutta suhde lopahti nopesti. 

"Harrastimme hyvin mekaanista seksiä, jonka jälkeen molemmat pukeuduimme ja hän lähti. En tuntenut mitään. Viiden vuoden jälkeen seksielämäni on todellakin muuttunut. Ymmärsin, etten tarvitse ketään tyydyttämään itseäni." 

Lue myös: IS: Elämän kriisit ajoivat suomalaisen laulajakaunottaren selibaattiin

Lähde: Huffpost 

Kilpailut

Uusimmat