Oletko sinkku? Näitä iskurepliikkejä mies ei voi vastustaa!

28.03.2012 11:45 - Eeva Rajala

Sinkkunaisten on monesti vaikeata mennä juttelemaan hyvännäköiselle miehelle, mutta turhat pelot voi heittää sivuun.

Cosmopolitan-lehden suhdeasiantuntijat ovat listanneet lauseita, joita miehet eivät voi vastustaa, ja tilanteita, joihin kyseiset lauseet sopivat parhaiten. Joten sinkkunainen, ota nämä lauseet ylös vaikka kännykkääsi!

Baarissa
Toimiva lause: "Mitä partavettä sinulla on? Tuoksuu mahtavalta"
Miksi toimii: Suurin osa miehistä on otettu siitä, että edes huomasit miehen. Mies on otettu siitä, että huomioit jonkun tietyn yksityiskohdan hänessä ja se on miehen mielestä imartelevaa. Voit oman lauseesi jälkeen jatkaa juttua humoristiseen tyyliin esimerkiksi sanomalla: "Olen mennyt ohitsesi jo monta kertaa, sillä tuoksut niin hyvälle."

Ystävän/tuttavan kotibileissä
Toimiva lause: "Mistä tunnet hänet [juhlien järjestäjän]?"
Miksi toimii: Ihastumme ihmisiin, joilla on samanlaisia intressejä ja siihen, että toinen näyttää olevan myös samoissa "piireissä." Tästä mies saa vihjeen, että teillä voisi olla muutakin jaettavaa kuin yhteinen ystävä. Jos et itse tunne juhlien järjestäjää, mutta mies tuntee, lause toimii sittenkin. Kerro miehelle, mitä kautta itse olet juhlissa.

Puistossa/piknikillä
Toimiva lause: "Voitko sanoa oman mielipiteesi? Kumpi on parempi pelaaja Jarkko Ruutu vai Mikael Granlund? Väittelimme ystäväni kanssa juuri asiasta. Mitä mieltä olet?"
Miksi toimii: Mies kannattaa houkutella keskusteluun mukaan, eikä pidä tyytyä vain sanomaan "moi". Miehet myös kertovat mielellään oman mielipiteensä asiaan kuin asiaan. On myös hyvä juttu, että haluat miehen mukaan hauskaan väittelyyn.

Jalkapallo- tai jääkiekko-ottelussa
Toimiva lause: "Huh, tehän pelaatte tosi hyvin. Miten kauan olet ollut fani?"
Miksi toimii: Jos olet huomannut hänet, olet huomannut myös, mitä joukkuetta hän kannattaa. Hän on jo valmiiksi fani, joten on turvallista kysyä asiaa. Hänellä on kuitenkin tarina takanaan, milloin ja miten alkoi seurata joukkuetta. Asiantuntijoiden mukaan miehet voivat puhua omasta joukkueestaan vaikka koko päivän.

Kahvilassa
Toimiva lause: "Pidän kellostasi. Minun pitäisi valita kello läksiäislahjaksi työkaverilleni. Voisitko kertoa kellostasi?"
Miksi toimii: Miehet jostain syystä rakastavat kelloja, kuten naiset rakastavat laukkuja ja kenkiä. Kuten hänen partavetensä kehuminen, toimii myös hänen muotimaun kehuminen. Tämä on myös hyvä tekosyy vaihtaa numeroita tai sähköpostiosoitteita, jos mies vaikka voisi kertoa lisätietoja kellostaan.

Kuntosalilla
Toimiva lause: "En ole koskaan käyttänyt tuota laitetta. Osaatko antaa neuvoja?"
Miksi toimii: Kysy näin vain siinä tapauksessa, jos et oikeasti osaa käyttää kyseistä laitetta. Miehet rakastavat näyttää heidän asiantuntemustaan. Neuvojen jälkeen voit jatkaa keskustelua pyytämällä hänet kahville treenin jälkeen kiitokseksi avusta. Jos tiedät salilla kaikesta enemmän kuin kiinnostuksen kohteesi, yritä saada häneen katsekontakti vaikka silloin, kun vieressäsi oleva mies treenaa ähkien. Voitte kummatkin katseen lisäksi jakaa hymyn ja voitte moikata myöhemmin.

Konsertissa tai festareilla
Toimiva lause: "Kuinka monta kertaa olet nähnyt bändin? Tämä on heidän paras keikkansa/Heidän viime kertainen keikkansa oli ainakin huikea!"
Miksi toimii: On hyvin todennäköistä, että mies on bändin tai artistin fani. Ja vaikka ei olisi, hänellä varmasti on tarina kerrottavanaan siitä, miksi on keikalla. Kun sanot pitäväsi bändistä/artistista, miehen reaktio on sama kuin edellä mainituissa ystävän kotibileissä: mies ajattelee, että teillä on enemmänkin yhteistä.

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat