Katkera erostasi? Tämä nettisivu on sinun paikkasi!

19.05.2012 21:05 - Rea Tallgren

Never Liked It Anyway -sivustolla ihmisillä on mahdollisuus haukkua entisiä kumppaneitaan - ja myydä heiltä saamiaan lahjoja.

Sivuston nimi viittaa monelle tutuksi tulleeseen, eron tullessa huulilta usein lipsahtavaan lausahdukseen "en ikinä pitänyt siitä kuitenkaan". Lauseella voi viitata melkein mihin tahansa itse kumppanista vihkisormukseen.

Never Liked It Anyway- sivustolla myydäänkin paljon kalliita vihkisormuksia kera tarinoiden siitä, miten eroon ollaan ajauduttu. Myös muunlaisia entiseltä kumppanilta saatuja lahjoja on tarjolla korkokengistä korvakoruihin.

Sivustolla on myös erikseen mahdollisuus kertoa omasta entisestä kumppanistaan kaikki likaisimmatkin yksityiskohdat ja äänestää viikottain ihmisten tarinoiden pahin renttu.

Siinä missä sivustolla voi myydä ja ostaa tavaroita, tarjoaa se myös vertaistukea eronneille. Varoituksen sanana kuitenkin: Mikäli mielii päästä elämässä eteenpäin katkeroitumatta koko maailmalle ja menettämättä lopullisesti uskoaan rakkauteen, ei sivustolla kannata turhan paljon aikaa kuluttaa.

Sivustolle pääset tästä!

Lähde: Never Liked It Anyway

Kilpailut

Uusimmat