Rakenna parisuhde vakaalle pohjalle - 5 vinkkiä uuteen suhteeseen

20.11.2013 20:15 - Reija Saarinen

Uusi suhde on aina alussa jännä ja pelottava. Tämän vuoksi kannattaa muistaa muutama pieni asia, jotta ei tuomitse suhdetta tuhoon.

Uusi parisuhde kannattaa aina rakentaa kestävälle ja hyvälle pohjalle. Alla muutama esimerkki asioista, joita kannattaa välttää suhteen alussa.

1. Päästä irti menneestä

Älä koskaan tuo menneen suhteen ongelmia mukaan uuteen suhteeseen. Vanhojen muisteleminen ja jatkuva vertaaminen edelliseen kumppaniin saattaa lopettaa suhteen hyvinkin lyhyeen.

2. Älä pomota

Kumppanin jatkuva pomottaminen ei johda mihinkään hyvään, varsinkaan silloin jos kyseessä on tuore suhde. Ole siis ymmärtäväinen ja pyri kompromisseihin.

3. Elä omaa elämääsi

Suhteessa olevan tulee aina muistaa elää myös omaa elämäänsä. Vaikka suhteen alussa yhdessä vietetty aika onkin ihanaa, kannattaa varata aikaa myös itselleen ja omille harrastuksilleen.

4. Asettakaa yhteiset rajat

Uudessa suhteessa kannattaa asettaa mahdollisimman nopeasti rajat, joita molemmat noudattavat. Kun molemmille on selvää mitä saa tehdä ja mitä ei, on suhteella paremmat mahdollisuudet onnistua.

5. Kiinnitä huomiota kumppaniisi

Toisen huomioiminen on suhteessa todella tärkeää. Kuuntele kumppaniasi ja näytä hänelle että välität ja tuet häntä. Toisen huomioimine auttaa tuoretta rakkautta kasvamaan ja vahvistumaan.

Lähde: Boldsky

Kilpailut

Uusimmat