Kuinka tunnistat päättyvän kesäromanssin? Katso merkit

06.09.2015 17:15 - Senja Rapila

Kun kesä on tullut päätökseen, myös monet kesäromanssit päättyvät. Voiko kesäheilasta tulla jotain suurempaa, vai onko suhteellanne tulevaisuutta laisinkaan? 

Mikäli sinun ja kesäheilasi tulevaisuus mietityttää, näitä asioita kannattaa pohtia syksyn lähestyessä:

1. Puhuuko kesäheilasi jatkuvasti siitä, kuinka kiireinen hän tulee olemaan seuraavien kuukausien aikana? Hänellä saattaa olla koulua, töitä tai muuta tekemistä. Näin hän on jo asettanut tulevaisuutenne välille hajurakoa.

2. Palaako hän kotikonnuilleen? Kaikki eivät pysty kaukosuhteisiin, joten mikäli ette ole todella varma suhteenne jatkosta, älä edes yritä saada suhdetta jatkumaan.

3. Eivätkö vitsisi, drinkkisi ja huoleton asenteesi ei saa kesäheilassasi enää samanlaista reaktiota aikaiseksi kuin alussa? Tämä voi olla merkki kiinnostuksen hiljattaisesta lopahtamisesta.

4. Yrittääkö kesäheilasi yrittää välttää kaikki keskustelut, joissa käsitellään teidän yhteistä tulevaisuuttanne? Jos hän ei halua puhua siitä mitä olette toisillenne, ei tulevaisuutennekaan ole kovin valoisa.

Voi myös toki olla niin, että sinä et halua pohjimmiltasi sitoutua. Tässä on muutamia signaaleja, jotka huomatessasi voit alkaa harkitsemaan eropuheen pitämistä:

1. Kesäheilasi nauru, rusketus ja seikkailunhalu eivät enää olekaan niin upeita kuin kesän alussa, vaan käyvät lähinnä hermoillesi.

2. Haluat mielummin tutkia syksyn televisio-ohjelmistoa, kuin soittaa hänelle kysyäksesi kuulumisia.

3. Ympärilläsi kävelevät ihmiset kiinnostavat sinua enemmän kuin kesäheilasi.

4. Kun perheesi kyselee rakkauselämästäsi ja kesäheilastasi, kiertelet ja vaistomaisesti kerrot kesäsi olleen mukava, vaikkei vakavaa suhdetta ole odotettavissa.

5. Tunnet olosi helpottuneeksi kun kesäheilasi muuttaa/palaa takaisin toiselle paikkakunnalle.

Päätä kaikki kauniisti

Mikäli tunnistit tunteesi kesäheilaasi kohtaan yllä mainituista signaaleista, on aika keksiä poistumisstrategia.

Jos kesäheilasi haluaa nähdä sinut jutellakseen, tapaa hänet puistossa tai kahvilla. Älä pukeudu parhaimpiisi. Kun hän aloittaa keskustelun eikä tunnu löytävän sanoja, pysäytä hänet ja kerro omista tunteistasi: ”Tiedän minne tämä on menossa, minulla oli hieno kesä kanssasi..”, näin saatte tilanteen nopeasti päättymään.

Jos sinä olet keskustelun aloittava osapuoli, tapaa kesäheilasi paikassa josta on helppo lähteä pois – ei siis ravintolassa. Kun näet hänet, kysy kohteliaasti kuulumiset ja pyydä häntä istumaan. Kerro nauttineesi kesästä hänen kanssaan, mutta haluat keskittyä uraasi/tulevaisuuteesi, etkä ole valmis aloittamaan parisuhdetta. Älä tee asiasta isompaa kuin mitä se todellisuudessa on.


Lue myös: Onko parisuhteessa kaikki hyvin? Merkit siitä, että hälytyskellojen tulisi soida

Lähde: Ask Men

Kilpailut

Uusimmat