Kuva: Fotolia

Syntymäkuukautesi kertoo paljon luonteestasi - katso, osuuko oma kuvauksesi sinuun

10.11.2015 21:45 - Senni Loikala

Jokaisella kuukaudella on omat tunnusmerkkinsä, jotka koskevat niissä syntyneiden ihmisten luonnetta.

Tammikuu

Tammikuussa syntyneet ovat työmyyriä. Heillä on vahvoja mielipiteitä, eivätkä he pelkää avata suutaan. Joskus tammikuussa syntyneillä on vaikeuksia kuunnella muita, eivätkä he pidä ohjattavana olemisesta. Ajoittainen itsekkyys on suurin tammikuussa syntyneiden heikkouksista. He kuitenkin ovat ihailtavan päämäärätietoisia ja sopivat loistavasti johtotehtäviin.

Helmikuu

Helmikuussa syntyneet tunnetaan lentävästä mielikuvituksestaan. He ovat luovia ja uppoutuvat mielellään suuriin projekteihin. He rakastavat syvällisiä ja filosofisia keskusteluja ja ärsyyntyvät helposti pinnallisuudesta. Muutkin huomaavat helmikuussa syntyneiden avarakatseisuuden. Heille elämä on seikkailu, johon on kiehtovaa syöksyä mukaan.

Maaliskuu

Maaliskuussa syntyneet ovat ajattelevia introvertteja. Heillä on vilkas mielikuvitus, mutta toisin kuin helmikuussa syntyneet, he pohtivat usein syvällisiä omissa oloissaan. He eivät aina osaa pukea ajatuksiaan sanoiksi. Maaliskuussa syntyneet ovat kaikista huomaavaisimpia ihmisiä verrattuna muina kuukausina syntyneisiin. He myös vaalivat rauhaa koko sydämestään.

Huhtikuu

Huhtikuussa syntyneet ovat karismaattisia persoonia. He hakeutuvat luonnostaan valokeilaan, jossa he nauttivat olla. Huomion saaminen on heille tärkeää, ja joskus he voivat yltyä olemaan liian äänekkäitä. He eivät myöskään ota mielellään muilta ohjeita vastaan. Huhtikuussa syntyneet syöksyvät usein seikkailuihin, joissa he saavat olla täynnä adrenaliinia.

Toukokuu

Toukokuussa syntyneet ovat ailahtelevaisia niin hyvässä kuin pahassa. He muuttavat mieltänsä nopeasti ja kyllästyvät helposti. Toukokuussa syntyneillä on paljon ystäviä ja heidän sosiaalinen elämänsä on vilkasta. He rakastavat uusien ihmisten tapaamista.

Kesäkuu

Kesäkuussa syntyneet ovat maailmanparantajia, jotka ajattelevat aina muiden parasta. He ovat paitsi huolehtivia, niin myös luovia. He pyrkivät alituisesti toteuttamaan ideoitaan ja unelmiaan, sekä osaavat suunnitella asioita pitkällä tähtäimellä. Aina kesäkuussa syntyneet eivät kuitenkaan ole kovin hyviä näyttämään todellisia tunteitaan.

Heinäkuu

Heinäkuussa ja kesäkuussa syntyneillä on paljon yhteistä. Heinäkuussa maailmaan putkahtaneet ovat kuitenkin vielä ulospäinsuuntautuneempia, ja he hurmaavat ihmisiä itsevarmuudellaan ja ulospäin näkyvällä onnellisuudellaan. Myös heillä on joskus sortuvat piilottamaan pelkonsa ja todelliset tunteensa. Iloisen kuoren alta löytyy myös vakavampi puoli.

Elokuu

Elokuussa syntyneet ovat vastuunkantajia. He sopivat loistavasti johtotehtäviin ja pärjäävät niissä moitteettomasti. Heillä onkin taipumusta perfektionismiin, eivätkä he aina suo itselleen pieniäkään inhimillisiä heikkouksia. Elokuussa syntyneet ovat omiaan tehtävissä, joissa vaaditaan kriittistä ajattelua.

Syyskuu

Syyskuussa syntyneet ovat oikukkaita. Jos heidän kanssaan joutuu napit vastakkain, tilanteen selvittäminen vie pitkään. Kun syyskuussa syntyneet suuttuvat, he eivät säästele sanojaan. Muista saattaa tuntua, että he myös vaativat muilta paljon. Samalla syyskuussa syntyneiden temperamentti ja suorasukaisuus kiehtovat ihmisiä.

Lokakuu

Lokakuussa syntyneet ovat tasapainon vaalijoita. He eivät innostu äkillisistä muutoksista, vaan tahtovat aina tietää, mitä tuleman pitää. He karttavat yhteenottoja ja draamaa sisältäviä välikohtauksia. Lokakuussa syntyneiden kanssa on helppoa jutella, koska he ovat saavuttaneet myös sisäisen rauhan.

Marraskuu

Marraskuussa syntyneissä on kiehtovaa arvoituksellisuutta. He eivät ilmaise tunteitaan kovin avoimesti, mutta ovat silti sinut tunne-elämänsä kanssa. Kyseinen yhdistelmä luo kutkuttavan mysteerin marraskuussa syntyneiden ympärille. He ovat myös sitkeitä, eivätkä luovuta helpolla. Heidän elämän nälkänsä on kyltymätön.

Joulukuu

Joulukuussa syntyneet ovat Robin Hoodeja, joiden anteliaisuus ja auttamisen halu tulevat sydämestä. He eivät malta olla paikoillaan pitkiä aikoja, sillä he tahtovat saada koko ajan jotakin aikaiseksi. Joskus he seisovat kuitenkin liian vankkumattomina uskomuksiensa takana. Ystävät pitävät joulukuussa syntyneitä sisukkaina pakkauksina.


Julkaisimme aiemmin intiaanien horoskoopit. Pääset lukemaan oman merkkisi kuvauksen täältä.

Lähde: Higher Perspectives

Kilpailut

Uusimmat