Kuva: Fotolia

Kertomukset ahdistavista anopeista koottiin yhteen: "Hän päivitti synnytystäni Facebookiin" 

04.12.2015 17:15 - Emma Ylistalo

Tuntuuko sinusta joskus, että anoppisi on oikea kiusankappale? Hullut tarinat luettuasi saatat olla eri mieltä.

Toiset tulevat varmasti hyvin toimeen anoppinsa kanssa, mutta täysin vastakohtiakin löytyy. Joulun lähestyminen tarkoittaa luultavasti myös sitä, että perheen kanssa vietetään enemmän aikaa kuin normaalisti. Jos kuvittelit oman anoppisi olevan paha, lue alta muiden tarinat.

"Minun anoppini päivitti Facebookiin koko synnytykseni ajan. Päivitykset sisälsivät tietoja siitä, kuinka paljon olin auki ja mitkä ovat sen hetken tunteet. Halusin tappaa hänet."

"Tapailtuamme muutaman kuukauden poikaystäväni kertoi äidilleen minun olevan se oikea. Tämän jälkeen anoppini julkaisi Facebookissa päivityksen, jossa hän kertoi hääkellojen soivan tulevaisuudessa. Kun pyysimme häntä ottamaan sen pois, hän loukkaantui, eikä ymmärtänyt miksi. Emme olleet päättäneet naimisiin menosta vielä mitään. Olemme nyt naimisissa, mutta anoppini tapa jakaa asioita näin ei ole muuttunut."

"Anoppini kulkee ympäri taloa alusvaatteisillaan, myös silloin kun me olemme kylässä. Koska mieheni on tottunut siihen koko lapsuutensa, hän luuli sen olevan täysin normaalia, kunnes kerroin että se ei ole."

"Olin innoissani kun pääsin emännöimään ensimmäistä juhlapäivällistä ja kutsuin tietenkin mieheni perheen. Anoppini päätti kuitenkin ottaa ohjat omiin käsiinsä. Hän kutsui päivälliselle ihmisiä kysymättä minulta - tai edes kertomatta heidän tulostaan ensin! Tämän lisäksi hän ilmoitti kaikille vieraille ruuan, joka heidän oli määrä tuoda mukanaan. Olin todella ärsyyntynyt!"

"Anoppini vaati, että asumme hänen luonaan sen aikaa, kun meidän omaa taloamme rakennettiin. Se oli painajaismaista. Hän hallitsi kaikkea ja suuttui, kun halusimme tehdä omia juttujamme. Pahin osuus oli, kun hän syytti minua joulun pilaamisesta, kun lähdimme käymään muiden sukulaisten luona. Muutimme pois kaksi päivää myöhemmin."

"Kun sain selville olevani raskaana, kerroimme mieheni kanssa hänen perheelleen. Pyysimme heitä olemaan asiasta hiljaa, kunnes voisimme olla varmoja, että kaikki on kunnossa - erityisesti anoppiani, joka on varsinainen hölösuu. Päivää myöhemmin aloin saada onnitteluviestejä mieheni sukulaisilta. Kun mieheni sanoi äidilleen tästä, anoppi ei edes pahoitellut, vaan kertoi vain olleensa liian innoissaan pitääkseen asian sisällään."

"Anoppini rakastaa mieheni entistä kumppania, eikä näytä tajuavan, että hän on nyt naimisissa toisen kanssa. Minua ei haittaa, että anoppini pitää edelleen yhteyttä mieheni eksään, mutta en tiedä kuinka minun tulisi reagoida, kun hän päivällispöydässä kertoo kyseisen eksän olevan sinkku ja etsivänsä erityistä ihmistä elämäänsä. Varsinkin, kun juttua seuraa merkityksellinen katse."

"Kun sain tyttäreni, anoppini tuli katsomaan meitä sairaalaan. Hän piteli vauvaa hetken, ojensi hänet takaisin minulle ja sanoi "Tiedoksesi, minä olen isoäiti, en lapsenvahti. " Suuni oli hämmästyksestä auki varmaan vielä viisi minuuttia myöhemmin, kun hän lähti."


Lue myös: Oudoimmat asiat, joita ihmiset ovat seksin jälkeen sanoneet

Lähde: Women's Health

Kilpailut

Uusimmat