Kuva: Fotolia

"Huoranpunaista kynsilakkaa" - Isoäitien naurattavat letkautukset koottiin yhteen

08.12.2015 19:15 - Rea Tallgren

Joskus varsinkin vanhemmat ihmiset ajattelevat, että heillä on oikeus olla valtavan suorasukaisia - tai suorastaan tylyjä.

Buzzfeed on koonnut kertomuksia isoäideistä, jotka ovat järkyttäneet lapsenlapsiaan suorasukaisilla ja jopa tylyillä lausunnoillaan. Suomensimme alle erikoisimmat, joista mustan huumorin omaavat saavat varmasti naurunaihetta. 

"Lakkasin kynsiäni, kun isoäitini kurkisti olkani yli ja totesi: "Onpa mukava väri, tuollainen huoranpunainen." Sitten hän käveli pois."

"Veljeni tuli kaapista ja mummoni ensimmäinen lause oli: "Minä tiesin aina, etteivät tytöt edes pitäisi sinusta."

"Sain mummoltani joulukortin, johon hän oli kirjoittanut: "Toivottavasti jo ensi vuonna voisimme vihdoin olla sinusta ylpeitä."

"Valitin isoäidilleni kuumaa säätä, johon hän vain tokaisi: "Sinun kannattaisi alkaa käydä kirkossa, helvetissä on paljon kuumempaa kuin täällä."

"Kun isoäitini näki minun hankkineen nenälävistyksen, hän katsoi minua pitkään ja totesi: "No, ennen sinä olit minun suosikkilapsenlapseni."

"Isoäitini yritti tarjota pikkuveljelleni paperipussia, jotta tämä peittäisi tyttöystävänsä kasvot."

"Siskoni kertoi mummollemme olevansa raskaana ja sinkku. Mummo katsoi suoraan minuun ja sanoi: "Me aina oletimme, että se olisit sinä, jolle käy noin."

"Isoäitini totesi minulle, että jos minun isäni olisi ollut hänen ensimmäinen lapsensa, hän olisi siitä lähtien "suostunut ainoastaan nielemään."


Lue myös: "Miksi nurkassa seisoo kuollut mies?" - pelottavimmat asiat, joita lapset ovat sanoneet

Lähde: Buzzfeed



Kilpailut

Uusimmat