Kuva: Fotolia

Kolme ihmistyyppiä, jotka jokainen tarvitsee elämäänsä

30.12.2015 19:45 - Tiina Svensk

Ystävät ja läheiset ovat korvaamattomia, ja usein heiltä voi oppia uskomattoman paljon.

Läheiset ihmiset ovat tärkein tukiverkostomme. Ystävämme kannustavat meitä, mutta ennen kaikkea he voivat auttaa meitä kasvamaan ja kehittymään. Higher Perspectives -sivusto listasi kolme ihmistyyppiä, jotka jokaisen lähipiiristä tulisi löytyä.

Haastaja

On tärkeää, että ihmiset uskovat sinuun ja unelmiisi ja kannustavat sinua eteenpäin. Tärkeää on myös se, että joku uskaltaa haastaa ja kyseenalaistaa tekemistäsi, sillä silloin sinunkin on pakko miettiä arvojasi, motiivejasi ja toimintaasi entistä tarkemmin. Et ainoastaan vastaa kysymyksiin ystävällesi, vaan selvennät omaa visiotasi itsellesi.

Sielunkumppani

Tiettyjen uskomusten mukaan meillä on useampia sielunkumppaneita, jotka tunnistamme heti heidät kohdatessamme. Sielunkumppanit pysyvät rinnallamme ja tukevat meitä, mihin ikinä ryhdymmekään.

Opas

Elämäsi opas voi olla myös haastajasi tai sielunkumppanisi. Hän voi olla myös opettajasi tai valmentaja, joka antaa sinulle työkaluja elämääsi ja unelmiesi tavoitteluun. Opas on henkilö, jolta koet oppivasi paljon ja joka mielipiteitä arvostat.

Lähde: Higher Perspectives

Kilpailut

Uusimmat