Kuva: Fotolia

Passiivinen "ghostaaminen" yleistyy - huonoin tapa tulla jätetyksi?

24.03.2016 17:15 - Senja Rapila

Deittisi ei välttämättä tee kokonaista katoamistemppua, vaan passiivisesti jäädyttää romanttisen suhteenne.

Somekulttuuri ja nettideittailu ovat tuoneet esille uuden ilmiön; ghostaamisen. Ghostaaminen tarkoittaa yksinkertaisuudessaan sitä, että lopettaa romanttisen suhteen siten, ettei enää vastaa toisen osapuolen kommunikointiyrityksiin. Se on yllättävän helppo tapa lopettaa alkava suhde varsinkin, jos ei ole yhtään yhteistä ystävää deittikumppanin kanssa.

Vaikka orastava suhde saattaakin paperilla näyttää täydelliseltä, ei se välttämättä sitä ole. Jos olet käynyt treffeillä potentiaalisen kumppanin kanssa ja teillä on synkannut, on loogista odottaa seuraavia treffejä. Tässä on kuitenkin se huono puoli, jos tyyppi on "passiivinen ghostaaja". 

Mikä "passiivinen ghostaaja"?

Passiivinen ghostaaja on sellainen, että hän ei katoa elämästäsi, ei ainakaan heti. Kun yrität luoda passiivisen ghostaajan kanssa keskustelua, hän vastaa tylsän yksinkertaisesti eikä osoita minkäänlaista kiinnostusta sinun elämääsi. Hän ei kysy vastakysymyksiä tai kuulumisiasi, hän vain vastailee kysymyksiisi kuin velvoitteesta. Hän kuitenkin pitää sinut jatkuvasti loukussa, koska ei missään vaiheessa tyrmää ideaa teistä kahdesta.

Yksi mahdollisuus tähän on se, ettei hän halua töksäyttää sitä, ettei halua suhdetta kanssasi ja siitä syystä jatkaa viesteihin vastailua passiivisesti. Toinen vaihtoehto saattaa olla, että hän pitää sinua varalla, jos deittisovelluksesta ei löydykään parempaa vaihtoehtoa.

Deittimaailmassa kannattaakin kiinnittää nykypäivänä huomiota siihen, kuinka paljon toista osapuolta kiinnostaa sinun kuulumisesi ja asiasi. Muuten voit löytää itsesi nopeasti passiivisen ghostaajan tekemästä verkosta.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Suomalaistutkimus selvitti: Onnellisuus lisääntyy nopeasti yhdellä keinolla

Lue myös: "Olen tekstaillut eksäni kanssa": Asiat, joita naiset ovat salailleet kumppaniltaan

Kilpailut

Uusimmat