Äiti ja lapsi erotettiin toisistaan sodassa - tapasivat uudelleen 71 vuoden jälkeen

13.08.2015 20:15 - Reija Saarinen

Italialaisnainen joutui eroon pienestä lapsestaa toisen maailman sodan aikana. Hän luuli lapsen menehtyneen, mutta totuus olikin jotain muuta.

Italialaisnainen kohtasi toisen maailman sodan aikaan kaamean kohtalon. Nykyään 91-vuotias nainen muutti kesken sodan Saksaan työskennelläkseen paikallisessa tehtaassa. Tuolloin hän tapasi saksalaisen miehen, rakastui ja tuli raskaaksi.

Pieni tyttö eli lapsuutensa lastenkodissa. Sodan päättymisen jälkeen saksalaisen sotilaan perhe adoptoi tytön ja kasvatti hänet omanaan. Hänen Italiaan palanneelle äidille kuitenkin uskoltetiin, että  tytär kuoli saksalaisten hyökkäyksessä.

Myös Margtolille uskoteltiin, että hänen oikea äitinsä on kuollut. Hän ei kuitenkaan koskaan uskonut väitettä.Vanhempana hän selvitti äitinsä oikean nimen ja aloitti hänen etsintänsä.

Äiti yhä elossa

Margotille selvisi, että hänen äitinsä on edelleen elossa ja asuu kotikaupungissaan Novellarassa. Margot päätti ottaa yhteyttä äitiinsä ja kirjoitti tälle kirjeen.

"Rakas äiti. Minun nimeni on Margot Bachmann ja olen sinun tyttäresi. Synnyin lokakuun 25. päivä vuonna 1944 Heidelbergissä. Olen koko ikäni kysellyt vanhemmiltani sinusta, mutta en ole koskaan saanut mitään vastausta. Haluan löytää sinut, jotta voin halata sinua jälleen."

Viime viikolla kaksikko vihdoin tapasi 71 vuoden eron jälkeen. Tapaaminen sujui viiniä juoden, lahjoja antaen sekä perhekuvia katsellen.


Lue myös: Uhraukset, jotka jokainen äiti ja isä joutuu tekemään

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat