Kuva: Fotolia

Älä anna ujouden olla hidaste - 7 deittivinkkiä introvertille

06.11.2015 23:15 - Reetta Haverinen

Jos viihdyt paljon omissa oloissasi, voi mielenkiintoisiin ihmisiin tutustuminen olla vaikeaa.

Introvertit ihmiset ovat hiljaisia ja syvällisiä ihmisiä, jotka eivät tunne oloaan kotoisaksi suurten ihmisryhmien keskellä. He oleilevat ilomielin omissa oloissaan ja viettävät illat mieluummin kotonaan kuin yökerhossa. Introvertit eivät myöskään tahdo loistaa huomion keskipisteenä. Siten näiden herkkien ja hiljaisten ihmistyyppien on välillä vaikeaa tutustua uusiin ihmisiin – varsinkin sellaisiin, jotka saavat perhoset lentelemään heidän vatsassaan.

Your tango laati erinomaisen vinkkilistan, joka jokaisen introvertin tulisi lukea läpi. Nämä lauseet kannustavat kaikkia romantiikannälkäisiä kotihiiriä astumaan pois omalta mukavuusalueeltaan. Jos siis koet olevasi syvällinen introvertti, nämä lauseet kannattaa todellakin painaa mieleen:

1. Olet upea, vaikket olekaan jatkuvasti äänessä

Puheliaat, huomionhakuiset ystäväsi saattavat olla jatkuvasti huomion keskipisteenä, mutta sinä säteilet salaperäistä viehätysvoimaa ympärillesi. Järkevyytesi, harkitut sanasi ja eleganttiutesi kiehtoo taatusti monia! Älä siis luule, että olet seinäruusu, jota kukaan ei huomaa.

2. Mieti mitä etsit

Pohdi, kaipaatko rinnallesi kaltaistasi, kotona viihtyvää kumppania vai mieluummin sosiaalista energiapakkausta, joka houkuttelee sinutkin mukanansa iltarientoihin. Kun tiedät, mitä etsit, on sinun paljon helpompaa miettiä, missä voisit mahdollisesti unelmiesi prinssiin kohdata– voisiko se olla esimerkiksi mukava lähikahvila vaiko menevän ystäväsi tupaantuliaisjuhlat?

3. Sano rohkeasti:” Kyllä”

Et tule löytämään unelmiesi prinssiä olohuoneestasi. Siten, sinun tulee olla valmis astumaan ulos ulko-ovestasi. Jos siis saat treffikutsun, sano rohkeasti kyllä. Et taatusti menetä mitään, jos suostut tapaamaan uuden ihmisen kahvikupillisen ääressä. Muista, että voit aina lähteä paikalta, kun sinusta siltä tuntuu. Voi kuitenkin olla, että viihdyt treffeillä paremmin kuin arvaatkaan!

4. Nettitreffailu ja deittisovellukset voivat olla sinun juttusi

Älä aliarvioi deittisovellusten voimaa. Voi olla, että sinulle on helpompaa tutustua ihmisiin ensiksi viestien muodossa. Monet ujot ihmiset ovat löytäneet rakkauden esimerkiksi deittisovellus Tinderin avulla - mikset siis sinäkin?

5. Verkostoidu ja harrasta

Introvertit eivät solmi helposti uusia ystävyyssuhteita, mutta uusia, mielenkiintoisia ihmisiä tavatakseen heidän täytyy väistämättä sosialisoida edes hiukan. Liity esimerkiksi kirjapiiriin tai viinikerhoon, jossa sinun on mahdollista tavata tyyppejä, joiden mielenkiinnonkohteet osuvat yksiin omiesi kanssa.

6. Kiinnitä huomiota kehonkieleesi

Kun pidät kätesi puuskassa tai istut ryhdittömästi, olemuksesi suorastaan huutaa: ”Haluan olla yksin!” Pidä siis katseesi ylhäällä ja rintasi rottingilla. Älä myöskään leiki jatkuvasti puhelimellasi tai lue laukussasi olevaa kirjaa. Vastaa ihmisten katseisiin ja hymyile. Tämän jälkeen sinua on huomattavasti helpompaa lähestyä.

7. Ihmisten tapaaminen on hankalampaa kuin itse treffeillä käyminen

Introvertit pääsevät loistamaan hetkinä, kun he ovat jonkun kanssa kaksin: he osaavat keskustella ja kuunnella. Siten treffeillä käyminen ei taatusti ole introverttien rakkauselämän kompastuskivi vaan pikemminkin treffikumppanin löytyminen. Olet siis jo voiton puolella, jos olet saanut treffit jo sovittua!


Lue myös: Miltä tuntuu olla introvertti? Nerokkaat piirroskuvat paljastavat herkkien ihmisten ajatukset

Lähde: Your Tango

Kilpailut

Uusimmat