Älä elä illuusiossa: 4 riskiä, jotka vaanivat nettideittailijoita

08.07.2014 13:16 - Senni Loikala

Virtuaalisesti voi parhaimmassa tapauksessa löytää elämänkumppanin, mutta nettideittaillessa kannattaa olla tietoinen riskeistä.

Tinder ja muut nettideittailuun tarkoitetut palvelut ovat suosittuja. Koska ihmiset käyttävät niitä eri lähtökohdista, on niissä omat vaaransa. Monet tietävät, että toiseen voi kiintyä kovastikin näkemättä lainkaan kasvotusten. Alla neljä asiaa, jotka tiedostamalla voit välttää epärealistiset odotukset nettideittailussa.

"Olemme samanlaisia"

Samat kiinnostuksen kohteet eivät vielä tarkoita, että kemianne kohtaisivat kasvotusten. Ei kannata ajatella, että hän olisi kuin sinulle luotu, vaikka molemmat rakastaisitte iltakahvikuppostanne mökillä laiturinnokalla tai kuntosalitreeniä töiden jälkeen. Ennen kuin olette toistenne seurassa oikeasti, ei kannata innostua liikaa.

"Niin hyvännäköinen"

Saatat yhtäkkiä havahtua siihen, että olet tuijottanut nettideittisi kuvaa minuuttikaupalla, ja mielikuvituksesi rakentaa salakavalasti jo yhteistä tulevaisuutta. Jos et ole tavannut häntä vielä treffeillä, ei kannata kiintyä liikaa hänen ulkoisiin ominaisuuksiinsa. Monilla voi olla vanha, muokattu tai erityisen imartelevasta kuvakulmasta otettu profiilikuva, joka ei ole totuudenmukainen.

"Taas piipahti, jännittävää!"

Saamasi huomio virtuaalimaailmassa ei vielä tarkoita, että toinen välttämättä olisi kiinnostunut. Vaikka hän lähettelisi sinulle useita viestejä, jotka saavat perhoset lentämään vatsassa, voi olla kannattavaa pitää jalat maassa. Myöskään puhelinnumeroiden vaihtaminen ei vielä tarkoita, että treffit olisivat takuuvarmasti edessä. Monet nimittäin tahtovat jutustella pitkään ennen kuin tapaamisesta sovitaan, jos sovitaan.

"En tahdo ketään muuta"

Vaarallisilla vesillä liikutaan, jos tahdot pakonomaisesti kovasti löytää ”Sen Oikean”. Yhtä valheellista saattaa olla, jos kuvittelet hänet jo löytäneesi, mutta ette ole vielä tavanneet. Vältä luomasta liian ruusuisia kuvitelmia ennen kuin tiedät, millainen ihminen todella on kyseessä elävässä elämässä.  

Uutisoimme aiemmin sanoista, joita käyttämällä profiilisi voi herättää tavanomaista enemmän kiinnostusta. Pääset juttuun tästä.

Lähde: Digital Romance

Kilpailut

Uusimmat