Älä pakota kultaasi käyttämään pitkiä kalsareita: Parisuhteen seksikkyyden syöjät listattiin

17.11.2014 23:15 - Senni Loikala

Kun toisen naama tuntuu käyvän liian tutuksi, voi huomaamattaan langeta vetovoimaisuuttaan vähentäviin tekoihin. Niitä välttämällä suhteenne pysyy  kirpsakkana.

Ensihuuma laantuu ja katoaa ajan myötä, mutta pitkäaikaisessa parisuhteessa on paljon muita hyviä puolia. Myös seksuaalisen energian säilyttäminen on mahdollista, mutta se vaatii työtä ja tekoja. Valitettavasti arki saa monesti tekemään ja sanomaan asioita, jotka sammuttavat kipinän. Alla asioita, joita kannattaa välttää pitääkseen suhteen sähköisenä.

1. Älä pakota häntä käyttämään pitkiä kalsareita, kurlaamaan hampaitaan suuvedellä tai maistamaan pinaattikeittoa. On tärkeää varoa, ettei vahingossa kohtele rakastaan kuin lasta.

2. Älä unohda seksikkäiden alusvaatteiden voimaa nostattaa itsetuntoa ja pistää sukat pyörimään kullan jaloissa. Sen sijaan, että vetäisit joka ilta jalkaan osittain purkautuneet mummohousut ja sujauttaisit jalkasi muovisiin kotikenkiin, nauti seksikkäiden alusvaatteiden tuomasta lennokkuudesta.

3. Älä hyssyttele kultaasi hiljaiseksi bussissa tai illallispöydässä vain, koska pelkäät hänen nolaavan teidät. Pelkosi on todennäköisesti turha ja toisen hiljentäminen tekee pelkästään hallaa suhteellenne.

4. Älä vietä yhteistä laatuaikaa vain nukkuessa kultasi kanssa. Vaikka teillä olisi kuinka kiire, on tärkeää lähteä joskus spontaanisti elokuviin tai pelaamaan sulkapalloa. Jos et muista, milloin viimeksi teitte jotakin yhdessä, on aika korjata tilanne.

5. Älä väittele tai alleviivaa, kumpi teistä on oikeassa. "Mitäs minä sanoin" -asennetta kannattaa välttää. Jos ajaudutte kilpailemaan ja nokkimaan toisianne joutavista asioista, on suhteenne magneettisuus vaarassa kadota.

Seuraava artikkeli: Eksään voi törmätä, kun sitä vähiten odottaa - vinkit kiperään tilanteeseen

Kilpailut

Uusimmat