Älä peru treffejä, ehdota yhteistä aamupalaa - lue vinkit kiireisen ihmisen treffailuun

07.07.2015 13:45 - Laura Sulkava

Kiireisen ihmisen tapailu ei todellakaan ole aina helppoa. Siinä on kuitenkin hyvätkin puolensa.

Kiireisen ihmisen tapailu voi olla vastakohdalle haaste. Alla on kerrottuna vinkkejä, mitä treffailussa kannattaa ottaa huomioon.

Spontaani tapaaminen

Spontaanit näkemiset eivät ole helposti sovittavissa. Kannattaa yrittää suosiolla sopia yhteisiä menemisiä etukäteen ja jättää viimehetken suunnitelmat kavereiden kanssa toteutettavaksi. Aina voi yrittää, mutta todennäköisesti joutuu tukeutumaan varasuunnitelmaan.

Deitti-illan sijaan aamupala

Kiireistä ihmistä tapaillessa, deitit saavat uuden ulottuvuuden. Hänen pakolliset menonsa todennäköisesti osuvat ruuhka-ajoille, joten treffejä voi sopia aamupäivälle, viikonloppubrunssille, yömyssylle tai vaikka lounaalle. Perinteiset perjantai-illan treffit todennäköisesti kuulostavat kumppanille jopa tylsiltä.

Hyvä puoli on myös, että todennäköisesti kiireisellä ihmisellä on paljon asioita, joita hän haluaisi toteuttaa, joten hän myös aktiivisesti itse ehdottaa tekemistä.

Nopeasti eteenpäin

Kiireisellä ihmisellä ei ole ylimääräistä aikaa, joten todennäköisesti suhde liikkuu eteenpäin aika vauhdikkaasti. Muuten vaan hengailu jää välistä ja suoraan siirrytään seuraavalle tasolle. Hyvä puoli on, että ainakaan ei tarvitse miettiä, haluaako vastapuoli oikeasti nähdä: Jos haluaa, hän on tottunut tekemään aikaa.

Treffien peruminen viime hetkellä on katastrofi

Kiireinen ihminen vihaa sitä, että tapaaminen perutaan viime hetkellä. Hän kokee, että häntä ei arvosteta. Etenkin suhteen alussa on katastrofaalista, jos treffit peruuntuu samana päivänä.

Henkilöllä on todennäköisesti aikataulut täynnä ja treffit siirtyvät päivien tai viikonkin päähän. Häntä ärsyttää se, että olisi tuhraantuneella ajalla voinut tehdä monta asiaa, joita on halunnut tehdä.

Jos suunnitelmat muuttuvat, yritä saada kumppani sovitettua mukaan uuteen aikatauluun ja pidä hänet informoituna.

Verisuoni katkeaa päästä, jos kyselee liikaa toiveista

Mitä haluaisit tehdä? Kiireinen henkilö arvostaa todella paljon, jos asioita on suunniteltu hänen puolestaan etukäteen ja häneltä kysytään etemminkin: Syödäänkö nepalilaista vai pizzaa? Jos on kovin stressaantunut ja mennyt haipakkaa tahtia jatkuvalla syötöllä, pientenkin päätösten tekeminen voi olla rankkaa.

Hän on ajoissa

Kannattaa varautua siihen, että deittikumppani on yleensä ajoissa tai ainakin ajallaan. Hän on tottunut tiiviiseen tahtiin ja todennäköisesti hänellä on puuhaa teidän tapaamisenne jälkeen. Pidä siis huoli, että olet itse myös ajoissa.

Lue myös: "Mies halusi minun imettävän häntä" - kiusallisimmat Tinder-treffikokemukset naurattavat

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat