Älä puhu eksästä tai hehkuta äitiäsi - asiat, joita ei kannata sanoa ensitreffeillä

04.06.2015 21:15 - Tiina Svensk

Odotatko jo innolla tulevia treffejä uuden tuttavuuden kanssa? Hermostuksenkin keskellä kannattaa muistaa tietyt asiat, joita kukaan ei halua ensitapaamisella kuulla.  

Ensitreffit voivat olla jännittävä tilanne, ja puheenaiheita voi olla vaikea keksiä. Kannattaa kuitenkin muistaa, että joitakin lausahduksia kannattaa eritoten välttää uuteen ihmiseen tutustuessa.

Vai haluaisitko sinä kuulla seuraavat lausahdukset ensimmäisillä treffeillä:

"Tuo muistuttaa minua eksästäni!"

Oman entisen tyttö- tai poikaystävän puheeksi ottaminen antaa kuvan, ettet ole vielä täysin yli edellisestä parisuhteestasi. Haluatko antaa sellaisen kuvan potentiaaliselle uudelle kumppanille?

"Otetaanko shotit tequilaa?"

Tämän lausahduksen jälkeen puheenaiheita on varmasti helpompi keksiä, mutta vastauksia saattaa olla seuraavana aamuna vaikeampi muistaa.

"Äitini sanoo..." tai "En kokeile mitään uutta, ennen kuin soitan äidilleni ja varmistan sen olevan ok."

On hienoa, että äitisi on sinulle tärkeä henkilö. Ensitreffeillä kannattaa kuitenkin osoittaa olevansa itsenäinen henkilö, joka ei ole enää riippuvainen vanhemmistaan ja heidän mielipiteistään.

"Uuden tutkimuksen mukaan..."

Onko mikään tylsempää kuin turhan tiedon ujuttaminen keskustelun lomaan? Sinun ei tarvitse nojautua professoreiden tutkimuksiin, sillä omat juttusi ja älykkyytesi riittää kyllä!

"Näinkin tuon jo Instagramistasi!"

Jokainen meistä vähintäänkin googlettaa treffikumppaninsa, mutta liian tarkka tietojen keräily sosiaalisesta mediasta saattaa olla hieman pelottavaa. Näin on varsinkin, jos viittaat treffikumppanisi yllä olevaan paitaan, joka on hänellä myös kaksi vuotta vanhassa Instagram-kuvassa.

"Tajuathan varmasti?"

Eikö sinua ärsyttäisi, jos seuralaisesi koko ajan kyseenalaistaisi sinun älysi?

"Silloin, kun opiskelin sydänkirurgiksi..."

On aina vakuuttavaa, jos on opiskellut arvostetussa koulussa tai haastavaa alaa, mutta oman statuksen korostaminen jatkuvasti luo lähinnä epävarman kuvan.

"Onpa kallista ruokaa!"

Vaikka ruokalista olisikin hieman ylihinnoiteltu, kannattaa olla kohtelias. Etenkin, jos seuralaisesi on valinnut ruokapaikan.

"Aiotko hankkia lapsia?"

Olitpa sitten kuinka innokas perheenperustaja tahansa tai biologinen kellosi tikittäisi kuin aikapommi, saattaa kysymys lapsista säikäyttää ensitreffeillä.

"Käytämmekö kondomia vai onko sinulla e-pillerit?"

Ehkäisykeskustelut ovat kuten politiikasta tai uskonnosta keskustelu: Niitä ei kannata aloittaa ensimmäisen yhteisen aterian äärellä. Todennäköisesti asia selviää myöhemmin.

"Otetaan selfie!"

Viimeistään kyseinen lausahdus saa olotilan vaivaantuneeksi. Mutta jos saat otettua selfien, eikä seuraavia treffejä jostain syystä kuulu, ainakin sinulla on muisto mukavasta deitistäsi.

Lue myös: 10 keinoa, joilla varmistat itsellesi ne toisetkin treffit

Lähde: Elite daily

Kilpailut

Uusimmat