Älä syö näitä ruokia - vievät seksihalut! Katso 6 pahinta!

01.11.2012 14:15 - Karoliina Kotala

Halukkuus seksin harrastamiseen vaihtelee päivistä riippuen, mutta jos intoa petipuuhiin haluaa kasvattaa, kannattaa seuraavia ruoka-aineita välttää.

1. Soija.
Soijan nauttimisessa on runsaasti terveyshyötyjä, mutta se sisältää myös kasviestrogeenia, joka voi sotkea seksiviettiä. Jos siis pystyt nauttimaan tavallista maitoa, niin korvaa toisinaan soijamaito perinteisellä maidolla.

2. Uppopaistetut ruoat.
Ranskalaiset, sipsit ja muut uppopaistetut ruoat sisältävät transrasvoja, jotka vaikuttavat verensokeriin ja saavat olosi veteläksi. Väsymys taas ei useinkaan innosta petipuuhiin.

3. Jäätelö ja juusto.
Liiallinen maitotuotteiden nauttiminen saa helposti olon laiskaksi, ja pahentaa esimerkiksi kuukautisoireita, kuten turvotusta ja kramppeja. Kokeile rajoittaa maitotuotteiden nauttimista kolmeen päivään viikossa ja huomaat pian eron.

4. Alkoholi.
Pieni annos alkoholia voi saada seksivietin syttymään, mutta liiallinen alkoholin nauttiminen vie halut. Jos siis juhliminen maistuu enemmän kuin seksi, kokeile vähentää alkoholin määrää.

5. Hampurilaiset ja muu pikaruoka.
Hampurilaisia ei kannata nauttia liian usein, sillä se kuten moni muukin pikaruoka sisältää prosessoitua lihaa, jossa on kemikaaleja, jotka vaikuttavat hormonitasapainoon ja siten myös seksiviettiin.

6. Leivokset, pullat ja donitsit.
Pienestä herkuttelusta ei ole haittaa, mutta jos seksi ei maistu kannattaa herkkujen syöntiä rajoittaa. Liiallinen sokerin määrä aiheuttaa glukoosipiikkejä, jotka laskevat seksihaluja.

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat