Alfapari vai harrastelijakaksikko? 15 pariskuntaa, jotka löytyvät jokaisen ystäväpiiristä

22.07.2015 22:15 - Reetta Haverinen

Toimivaan parisuhteeseen ei ole yhtä oikeaa kaavaa. Ihmiset näyttävät kuitenkin saavan seurustelusuhteensa toimimaan omalla yksilöllisellä tavallaan: joitakin pariskuntia yhdistää sama harrastus tai pitkä yhteinen menneisyys, jotkut taas saavat suhteensa tomimaan siksi, että he näkevät toisiaan vain ani harvoin.

Jokainen tietää lähipiiristään vähintään yhden pariskunnan, jonka elämä näyttää ulkopuolisen silmiin lähes täydelliseltä. Toisaalta, monien tuttavajoukosta löytyy myös kaksikko, jonka yhteiselo on kuin suoraan Kauniit ja rohkeat -tv-sarjasta.

Mihin seuraavista pariskuntamuoteista sinä ja kumppanisi ehkä asettuisitte? Entä löytyykö ystäväpiiristänne selkeä alfapari tai kaksikko, joka käyttäytyy edelleen vastarakastuneen kyyhkysparin lailla?

1. Alfapari

Tämä superpari jättää muut rakastavaiset väistämättä varjoonsa. Alfaparin molemmat osapuolet ovat oikeita uraohjuksia, joilla on taskuissaan hyvät todistukset arvostetuista oppilaitoksista. He tienaavat huimasti, matkustelevat ja omistavat unelma-asunnon kaupungin keskustasta. Näille kahdelle mikään ei näytä olevan mahdotonta

2. Me teemme kaiken ensin -pari

He menevät ensimmäisinä kihloihin. He ilmoittavat muita aiemmin menevänsä naimisiin. Pian he julkistavat vauvauutisen, joka jättää muut pariskunnat nuolemaan näppejään. Kilpailuhenkeä ei tältä pariskunnalta puutu.

3. Pari, joka julistaa rakkauttaan

Tämä kaksikko päivittää jatkuvasti söpöjä yhteiskuvia Facbookiin ja Instagramiin. Pariskunnan päivittäiset ylistykset yhteiselon ihanuudesta tuntuvat tukkivan Facebook-seinäsi jatkuvasti. Välillä mietit, miksi ihmeessä heidän täytyy julistaa lempeään muulle maailmalle päivä päivän perään?

4. Edelleen yhdessä -pari

Tämä pariskunta on eronnut ja palannut yhteen lukemattomia kertoja. Heillä on jatkuvasti riitaa ja pienikin eripura saa kiivaan kiistelyn syttymään näiden kahden välille. Olisiko aika luovuttaa ja laittaa suhteelle piste?

5. Haamupari

Muistat hyvin, kuinka pariskunta alkoi seurustella, mutta et ole nähnyt heitä aikoihin. Tiedät, että se ovat silti yhdessä, koska olet nähnyt heidän tuoreita yhteiskuviaan vastikään Facebookissa. Muutoin he näyttävät kadonneen elämästäsi totaalisesti.

6. Toimii yhdessä -pari

Tämä pariskunta on toimiva kokonaisuus yhdessä. Et kuitenkaan osaa viettää aikaasi niin, että olisit ainoastaan toisen osapuolen kanssa kahden kesken.

7. Harrastelijapariskunta

Nämä kyyhkyläiset ovat vannoutuneita eränkävijöitä, purjehtijoita tai golfaajia. Yhteinen harrastus on heille kaikki kaikessa. Heillä on samanlaiset harrastesasut ja heidän kotinsa pursuaa välineitä, jotka liittyvät heidän intohimonsa kohteeseen.

8. Kavereita vai rakastavaisia -pariskunta

Et ole varma, onko pariskunta edelleen yhdessä, sillä he näyttäytyvät yhdessä ani harvoin. Kyyhkyläisillä on omat menonsa ja harrastuksensa ja välillä tuntuu, että he eivät vietä lainkaan aikaa saman katon alla. He ovat kuin kaksi yksinäistä sutta, jotka tapaavat näyttäytyä samassa paikassa samaan aikaan vain satunnaisesti.

9. Muista poikkeava pariskunta

Nämä kaksi eivät tunnu sulautuvan joukkoon yksissäkään illanistujaisissa, juhlissa ja kekkereissä. He istuvat usein kahdestaan ja näyttävät olevan ulkona kaikista sisäpiirijutuista. Tunnet kuitenkin velvollisuudeksesi kutsua heidät joka kerta paikalle, kun pyydät ystäviäsi kotiisi.

10. Täydelliset vastakohdat toisilleen -pari

Et ymmärrä, kuinka tämä pariskunta alkoi aikoinaan seurustella, sillä he ovat toistensa täydellisiä vastakohtia: toinen on esimerkiksi vannoutunut lihansyöjä ja toinen vegaani. Tai toinen on ilmiselvä rasisti ja toinen tekee työtä maahanmuuttajien hyväksi. No, vastakohdat ilmeisesti täydentävät toisiaan?

11. Pari, joka ei mene koskaan naimisiin

Nämä kaksi ovat deittailleet alakouluajoista lähtien, mutta he eivät ilmeisesti tahdo koskaan vannoa toisilleen ikuista rakkautta. He deittailevat toisiaan samalla tavalla kuin kymmenen vuotta sitten ja käyvät yökylässä toistensa luona. Vakiintuminen ei näytä olevan heidän juttunsa.

12. Kuin vasta rakastuneet -pari

Tämän pariskunnan lemmenliekki roihuaa valtoimenaan vuodesta toiseen. He järjestävät romanttisia kynttiläillallisia ja ostelevat toisilleen romanttisia yllätyslahjoja. Söpöä, mutta miten ihmeessä he pystyvät kaikkeen tuohon päivittäin?

13. Seksi mielessä - pariskunta

Nämä kaksi tuntuvat harrastavan seksiä harva se hetki. He käyttävät tilanteet hyväksensä aina, kun näkevät ajan ja paikan antavan mahdollisuuden pieneen aktiin. Tämän kaksikon arki on varsin mielenkiintoista ja tapahtumarikasta - ainakin makuuhuone-elämä näyttää luistavan erinomaisesti.

14. Ei koskaan lapsia -pariskunta

Tämä pari on tehnyt varsin selväksi, etteivät he tule koskaan hankkimaan lapsia. He matkustelevat jatkuvasti ja viettävät tapahtumarikasta elämää. Kaksikko on päättänyt vanheta onnellisesti yhdessä ilman, että jaloissa pyörii yhtä ainutta lastenlasta.

15. Huomisesta viis -pariskunta

Tämä kaksikko ei turhia murehdi tulevasta. Kyyhkyläisten pankkitilit uhkaavat näyttää punaista tuon tuosta ja heidän tulevaisuuden suunnitelmansa ovat jatkuvasti auki. Heidän kotinsa on oikea rojupesä ja laskupinot vyöryvät postiluukusta. Silti tämä pari ei näytä koskaan stressaavan mistään. Elämä näytää olevan heille huoletonta ja helppoa.


Lue myös: 10 tärkeää askelta, jotka jokainen pariskunta muistaa

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat