Aloitteen ei ole vain miesten oikeus - vinkeillä itseluottamusta lähestymiseen!

02.06.2013 21:15 - Laura Sulkava

Nykypäivänä toisen sukupuolen lähestyminen ei ole enää ainoastaan miesten heiniä, vaan aloitteen voi tehdä yhtä hyvin nainen. Jännittävään tilanteeseen kannattaa valmistautua hieman etukäteen.

Seuraavilla vinkeillä, teet aloitteen tekemisen itsellesi helpommaksi.

Muuta perspektiiviä

Vaikka aloitteen tekemisessä on mahdollisuus saada pakit, ei sitä kannata murehtia etukäteen. Lopputulos on kaikesta huolimatta miehen käsissä, joten itsevarmalla lähestymisellä ei voi ainakaan hävitä mitään. Lähestymisyritys on lähestyttävän näkökulmasta mairittelevaa, muista se!

Hymyile!

Hymy sulattaa ja on ehdottomasti lämmin lähestymistapa. Lisäksi hymy rentouttaa sekä lähettää sinusta onnellista ja energistä tunnelmaa. Jos kehonkieli on avoin, niin helpommin on myös vastaanotto!

Suunnittele keskustelun aiheita

Niin laimealta, kun se kuulostaakin, niin kannattaa suunnitella puheenaiheita hieman etukäteen. Jos tunnet ihastuksen kohteesi, ota selvää vaikka hänen harrastuksestaan. Onko esimerkiksi uutisisissa ollut lähiaikoina jotain kiinnostavaa aiheeseen liittyen? Jos et tunne vastapuolta, pohdi itseäsi kiinnostavia kysymyksiä ja sitä, mitä teillä voisi olla yhteistä? Yhteisistä kiinnostuksenkohteista on helppoa saada aikaiseksi rento keskustelu. Kysymyksillä opit toisesta ja osoitat kiinnostuksesi tehokkaasti.

Lähde: Hello Beautiful

Kilpailut

Uusimmat