Asiat, joihin et pysty ilman kumppania

03.01.2015 12:15 - Rea Tallgren

Rea Haverinen on Voicen uutistoimittaja ja kolumnisti, joka kirjoittaa ihmissuhteista ja -suhteettomuudesta sekä niiden lieveilmiöistä.

Luin taannoin artikkelin siitä, mitä kaikkea ihminen ei voi tehdä ilman kumppania. Ei voi käy romanttisilla illallisilla tai pariskuntien hemmottelulomalla kylpylöissä. Ei voi kävellä käsi kädessä kadulla tai piirtää kuvioita toisen selkään öisin.

Artikkeli teki minut surulliseksi. En nimittäin usko, että on olemassa monia asioita, joita ei voisi tehdä jos ei omista kumppania. Päätin lähestyä asia eri kannalta ja aloin miettiä, mitä kaikkea voi tehdä vaikka omaa kumppania ei olisikaan.

Ilman kumppania voi kävellä sateessa hymyillen. Ilman kumppania voi nauttia aamiaisen sängyssä. Ilman kumppania voi saada orgasmeja. Ilman kumppania voi ostaa asunnon, tehdä lapsia, tehdä päätöksiä, muuttaa, ostaa auton, hankkia lemmikin, rakastaa ja olla rakastettu. Ilman kumppania voi remontoida asuntonsa. Ilman kumppania voi käydä uimassa valoisana kesäyönä spontaanisti alusvaatteissaan. Ilman kumppania voi vuokrata mökin ja lämmittää joka ilta saunan. Ilman kumppania voi käydä hyvällä illallisella ja kylpylässä nauttimassa hieronnoista ja vedestä.

Väitän, että ei ole olemassa monia asioita, joita ilman kumppania ei voisi tehdä. Kyse on uskalluksesta, tahdosta ja halusta.

Joten jos sinulla ei ole kumppania, ole rohkea. Tee mitä haluat. Älä vain sitä, mitä muut sanovat sinun pystyvän tekemään.

Sinä pystyt ja voit. Kumppanin kanssa tai yksin.

Aikaisemmat Suhteettomuusteoriat pääset lukemaan tästä.


Kilpailut

Uusimmat