Deittailun viisi kirjoittamatonta sääntöä

03.06.2014 13:45 -

Deittailussa ei noudateta sääntökirjaa, mutta silti nämä viisi sääntöä pätevät lähes aina.

Jokaisella ihmisellä on omat deittailurituaalinsa ja -rutiininsa. Silti treffailussakin on omat kirjoittamattomat sääntönsä, jotka pätevät useimpiin sinkkuihin. Huffington Post listasi näistä viisi.

1. Hyvä ulkonäkö antaa anteeksi paljon

Ulkonäöllä on väliä, vähintäänkin ensimmäisillä treffeillä. Mitä viehättävämpi treffikumppanisi on, sitä todennäköisemmin siedät huonoa käytöstä häneltä.

2. Deittionnesi on sattumankauppaa

Toisia lykästää enemmän kuin toisia, mutta oikean kumppanin löytäminen on loppupeleissä sattuman käsissä. Ajoitus on kaikki kaikessa.

3. Kaikki pelaavat

Valitettava totuus on, että lähes aina deittailu on valtataistelua: kumpi myöntää tunteensa ensin, kumpi odottaa kauemmin viestiin vastaamisessa.

4. Suvantovaiheita tulee aina

Vaikka nauttisit sinkkuna olemisesta, niin kaikilla tulee vaihe, jolloin tuntuu, että tämä ei vain toimi. Huonolla tuurilla saatat läpikäydä varsinaisen nivaskan ääliöitä, jotka aiheuttavat stressiä ja ahdistusta.

5. Kukaan ei ole täysin oma itsensä ensimmäisillä treffeillä

Rehellisyys kannattaa aina, mutta ekoilla treffeillä ehkä vain tiettyyn pisteeseen asti. Vaikka olisit ylpeän avoin piereskelijä, niin repäise vasta treffien jälkeen kadulla.

Aiemmin kerroimme kymmenestä asiasta, joista pariskunnat riitelevät eniten. Lue juttu tästä.

Lähde: Huffignton Post

Kilpailut

Uusimmat