Kuva: Fotolia

Ehtiikö sairaanhoitaja olla myös rakastava äiti? Kaunis kirjoitus leviää netissä

17.11.2015 15:15 - Senni Loikala

Netissä leviää Bobby Wessonin kirjoitus, jossa hän kertoo vaimonsa päivästä äitinä ja sairaanhoitajana.

Sairaanhoitajat tekevät tärkeää työtä, ja päivät sisältävät myös rankkojen ihmiskohtaloiden kohtaamista. Tämän tietää myös sairaanhoitajan kanssa naimisissa oleva Bobby Wesson, joka kirjoitti vaimostaan kauniin kuvauksen julkisesti.

Wesson otti aamulla nukkuvasta vaimostaan ja heidän yhteisestä lapsestaan kuvan ja kirjoitti päivitykseen, millainen päivä hänen rakkaallaan on edessä. Tekstistä voi päätellä, että Wessonin sairaanhoitajavaimo ehtii myös olla rakastava äiti taaperolle.

Facebookissa julkaistua päivitystä on jaettu yli 164 000 kertaa ja se on saanut yli 716 000 tykkäystä.

Tältä Wesson ja perheen taapero näyttävät:

Lue miehen koskettava kirjoitus alta.

Vaimon päivä

"Tässä vaimoni on ottamassa torkkuja. Tunnin päästä hän tulee heräämään, pistämään työasunsa päälle ja valmistautumaan työpäivään.

Työvälineet ja tavarat, joita hän tulee työssään tarvitsemaan, tullaan kokoamaan ja tarkastamaan huolellisesti – hänen hiuksensa ja meikkinsä syntyvät nopeasti. Hän tulee valittamaan, että hän näyttää kauhealta. Minä kerron olevani ehdottomasti toista mieltä, ja tuon hänelle kupin kahvia.

Hän tulee istumaan ristissä olevien jalkojensa päällä sohvalla ja yrittää juoda samalla, kun hän leikkii iloisesti syliin kömpivän muksun kanssa. Hän tulee joskus vilkaisemaan tyhjin silmin muualle puhuessamme; karaistakseen salaa itsensä tulevaan koitokseen. Hän luulee, etten huomaisi.

Hän tulee pussaamaan vauvaa, hän tulee suutelemaan minua ja lähtee pitämään huolta ihmisistä, joilla on meneillään koko loppuelämänsä pahin päivä. Olipa kyseessä autokolari, luodeista saadut haavat, räjähdykset, palovammat tai murtumat – ja olivatpa ne tulleet asiantuntijoille, köyhille, papeille, narkkareille tai prostituoiduille – äideille, isille, pojille, tyttärille tai perheille – ei sillä ole väliä, kuka olet tai mitä sinulle tapahtui.

Hän tulee pitämään sinusta huolta.

Hän tulee kotiin 14 tuntia myöhemmin ja ottaa pois kenkänsä, jotka ovat kävelleet veren, sapen, kyyneleiden ja holtittoman kipeiden ruumiinosien kanssa, ja hän pistää kengät syrjään.

Joskus hän ei tahdo puhua siitä mitään. Joskus hän ei malta odottaa, että pääse puhumaan siitä.

Joskus hän nauraa, kunnes alkaa itkeä ja joskus hän vain itkee – mutta satunnaisista kyyneleistä huolimatta hän tulee olemaan ajoissa seuraavassa koitoksessa.

Minun vaimoni on sairaanhoitaja. Minun vaimoni on sankari."


Kilpailut

Uusimmat