Nainen levittää terveyssiteitä ympäri kaupunkia tärkeästä syystä

12.03.2015 20:30 - Noora Suomalainen

Saksalaisen naisen oivaltava kampanja on lähtenyt leviämään nopeasti sosiaalisessa mediassa. Kokosimme kuvat viestejä sisältävistä siteistä yhteen.  

Saksalainen nainen Elonë Kastratia halusi levittää tietoisuutta raiskaamisesta ja seksismistä, joten hän päätti tehdä asian eteen jotain. Nainen alkoi levittää terveyssiteitä ympäri saksalaista kaupunkia, jotta saisi ihmisten huomion.

Nainen aloitti kampanjansa naistenpäivänä eli maaliskuun 8. päivä. Terveyssiteissä on erilaisia viestejä, joiden tarkoitus on herätellä ihmisiä ajattelemaan naisiin kohdistuvia valtavia epäkohtia.

Kampanja lähti muutamassa päivässä leviämään kaupungin lisäksi myös sosiaalisessa mediassa. Kastratian Instagram- ja Tumblr-kuvia on katsottu jo satoja tuhansia kertoja.

- En olisi koskaan uskonut, että kampanja lähtee leviämään tällä tavoin. Halusin vain provosoida kaupungin ihmisiä, koska siellä on niin paljon seksisimiä, kertoo kampanjan aloittaja.

Nainen on saanut kampanjastaan paljon hyvää palautetta, mutta osa viesteistä on ollut negatiivisia. Hänen luullaan vihaavan miehiä ja ajatellaan hakevan vain huomiota. Kastratia on kuitenkin sanonut, ettei vihaa miehiä ja haluaa huomiota vain tärkeän asian puolesta.

Katso kuvat alta.

Lue myös: Antakaa jo olla! Stereotypiat, joihin jokainen nainen törmää

Lähde: News.com.au

Kilpailut

Uusimmat