Kuva: Fotolia

Eikö ajatus maanantaista houkuta? Tee siitä viikon paras päivä rakkaasi avulla

31.07.2016 09:15 - Tiina Svensk

Oletko koskaan aloittanut maanantaita hitaasti ja hyvällä mielellä? Kenties kannattaisi.

Yleensä ajatus viikon aloittamisesta saa aikaan lähinnä huokaisun ja murheellisen ilmeen - vaikka alakuloa ei kannata tuntea, muistuttaa Female First. Maanantaista voi nimittäin tehdä jopa viikon parhaimman päivän etenkin, jos saat jakaa sen oman rakkaasi kanssa:

1. Torkuta hetki: Aloita maanantai hitaasti ja nautiskellen - aivan kuten viikonloppuna. Valitettavasti töiden kutsuessa et voi jäädä loikoilemaan sänkyyn ikuisuudeksi, sillä päivä on aloitettava nopeammin.

2. Pukeutukaa hitaasti: Kiireen tunne syntyy siitä, että kiirehtii. Ottakaa aikaa valmistautumiselle, ja antakaa kehon ja mielen herätä uuteen viikkoon rauhassa.

3. Olkaa hiljaa: Muistakaa, että on sentään maanantai. Teidän ei tarvitse puhua keskenänne, sillä olette vasta heränneitä ja unisia. Antakaa toisillenne aikaa herätä - jutella ehtii myöhemminkin.

4. Lähettäkää toisillenne viestejä: Ettekö pidä maanantaista? Tsempatkaa toisianne ja lähettäkää toisillenne piristäviä viestejä, jotka värittävät harmaatakin työpäivää.

5. Asettakaa tavoitteet: Viikon aloitus on aina uusi mahdollisuus aloittaa vaikkapa uusi treeni tai tehdä suunnitelma, jonka avulla voit toteuttaa pitkään haaveilemasi asian. Asettakaa tavoitteet yhdessä ja kannustakaa toisianne!

6. Löhöilkää sohvalla: Maanantaina ei tarvitse olla tehokkaimmillaan ja parhaimmillaan. Viettäkää päiväuni hetki yhdessä sohvalla - olette sen ansainneet.

7. Nauttikaa siitä, ettei tarvitse tehdä mitään: Kun vastuut on hoidettu, mitään ei tarvitse tehdä. Jätä kaikki ajatustyötä vaativat asiat suosiolla tuleville päiville.

8. Nauttikaa illallinen kaikessa rauhassa: Jos viikonloput kuluvat ravintolaillallisten ja deittailun parissa, maanantaina voitte nauttia illallisenne verkkareissa ja hiukset nutturalla! Ruoka maistuu yhtä hyvältä, eikä sinun tarvitse nähdä vaivaa laittautumiseen.

9. Maksakaa univelat takaisin: Viikonloppuna tulee aina valvottua, vai mitä? Pitäkää siis huoli siitä, että pääsette nukkumaan ajoissa - samalla voitte päättää jo tarpeeksi pitkään jatkuneen maanantain.

Lue myös: Miten usein onnelliset pariskunnat harrastavat seksiä? Tutkimus selvitti

Lähde: Female first

Kilpailut

Uusimmat