Eivätkö miehen rakastelutaidot miellytä? Katso vihjausvinkit

10.07.2013 19:45 - Laura Sulkava

Halut ovat jokaisella yksilölliset, ja toisen ajatuksia on mahdoton arvata. Etenkin suhteen alussa petipuuhat saattavat tuntua  kankealta, jolloin toisen opastaminen saattaa olla tarpeen, jotta kanssakäymisestä saadaan molempia miellyttävää puuhaa.

Seuraavat ongelmat on ratkaistavissa.

1. Hän löytää alapääsi vain vastakappaleellaan

Jos miehesi ei ota sinun lämmittämistäsi vakavissaan, asia on otettava puheeksi. Toiselle vinkkien antaminen saattaa kuitenkin olla hankalaa, joten keskustelun aloitukseen voittaa ottaa vaikka lasin viiniiä.

Voit myös kysyä mistä hän pitäisi, jonka ohessa voit hieman vihajata omaa mieltymystäsi. Esimerkiksi, jos miehesi pitää siitä, että annat hänelle suuseksiä, voit lisätä keskusteluun helposti myös sinun pitävän sen saamisesta.

2. Mies on hukassa

Toisen sukupuolen herkät paikat saattaa olla vaikeaa löytää. Toisen ollessa hukassa, voit huokailulla sekä pienillä sanoilla kertoa kuinka hyvältä jokin tuntuu.

Uuden kumppanin kanssa kaikki on uutta ja jopa hermostuttavaa. Kehuminen antaa toiselle itsevarmuutta ja sinä saat kertoa mikä juuri sinua miellyttää.

3. Hän ei osaa käyttää käsiään

Kädet ovat oiva keino stimuloida ja tuottaa toiselle hyvää oloa. Miehen unohtaessa tämän, voit ottaa hänen kätensä ja ohjata hellästi. Mies todennäköisesti pitää kiihottavana, että pidät hänen kädestään kiinni näyttäen kuumat paikkasi.

4. Miehellä on yksi tekniikka

Jos seksi on aina samanlaista, se muuttuu helposti tylsäksi. Jotta ei loukkaa toista, voi käyttää ehdottelua. Esimerkiksi kysyä, miltähän mahtaisi tuntua, jos hän pyörittäisi kieltään tai sormiaan tyydyttäessään sinua tai kertoa mikä hänen tekemänsä on tuntunut rityisen hyvältä.

Lähde: Glamour

Kilpailut

Uusimmat