Kuva: Fotolia

Eksälleni: "Kuristaessasi minua, näin aidon pahuuden"

16.01.2017 21:15 - Rea Tallgren

Avoin kirje -sarjassa ihmiset kirjoittavat avoimesti ja rohkeasti asioista, jotka ovat jääneet sanomatta tai kuulematta.

"Eksälleni,

Kuristit minua kerran likaisen pyyhkeen takia. Kyseessä ei ollut ensimmäinen kertaa. Se oli kuitenkin ensimmäinen kerta, kun en jaksanut enää itkeä. Koin olevani niin loppu, että kyyneleitä eikä huutoa enää vain yksinkertaisesti tullut. Kaikki pelkoni hävisi.

Hämmennyit, ja aloit itkemään, kun et saanut minusta enää reaktiota irti. Hetken ehdin jo ajatella, että itket koska teit väärin. Kaiken itkun keskeltä sait kuitenkin sanottua, että olen hullu ja mielisairas.

Sinä päivänä näin oikean pahan. Sen pahan, mistä kaikki puhuvat, mutta jota ihmiset eivät pysty kuvailemaan. En saanut sanaa suustani, koska olin niin hämmentynyt siitä, että tuollaista pahaa voisi oikeasti olemassa.

Kun tunsin ja näin sen pahan läsnäolon, sain elämääni ikuisen opetuksen.

Minulla on syitä olla onnellinen ja iloinen, sillä se paha ei enää kasvata juuriaan minuun. Ensimmäiset puoli vuotta eromme jälkeen olin katkera ja kävin uskomattoman paljon tunteita läpi. En uskonut että koskaan pääsisin yli, tai että voisin päästää tuskasta irti. Sitten luin jostain, että pimeydestä ei vapaudu tuomalla sinne lisää pimeää. Niinpä sytytin valon elämääni, ja tässä minä nyt olen.

Näin oikean pahuuden, mutta en pelkää sitä enää.

Minä toivon vilpittömästi, koko sydämestäni, että sinä löydät onnen ja valon myös. Minä toivon, että menestyt, sinulla menee hyvin ja koet hienoja asioita. Ainakin toinen meistä on nyt vapaa.

Kiitos, kun annoit minulle syyn tuntea aitoa onnellisuutta.

Terveisin, Onnellinen"

Lue aikaisemmat Avoin kirje -sarjan jutut tästä

Lähetä meille avoin kirjeesi osoitteeseen rea.haverinen@bauermedia.fi. Voicen toimitus pidättää oikeuden muokata kirjeitä ja päättää itse niiden julkaisusta. Julkaistut kirjeet julkaistaan aina nimettöminä.

Kilpailut

Uusimmat