Kuva: Senja Rapila

Ellinoora, 22: "Kun parisuhteessa räiskyy, asiat koetaan isosti"

09.10.2016 10:10 - Senni Loikala

Rakkaudesta-sarjassa erilaiset ihmiset puhuvat avoimesti ja rohkeasti sellaisistakin asioista, joita ei ole välttämättä tapana sanoa ääneen. Nyt äänessä on Ellinoora.

Eläminen kanssani on vuoristorataa, mutta kun ollaan siellä korkealla, niin se on oikeasti todella ihanaa. En ole varmasti helpoin tyttöystäväkandidaatti.

Vastapuoliskossa pitää olla temperamenttia. Jos on ihan täysi nössykkä, niin siitä ei tule mitään; tarvitsen parisuhteessa myös haastetta. Pitää räiskyä myös. Se ei ole helppoa, mutta silloin kokee ne isoimmat asiat todella isosti.

Mielestäni pienet jutut tekevät rakkauden; eivät sellaiset, että lähdetäänkö ulkomaille tai ulos syömään, vaan sellaiset asiat, joita tehdään kotona kahdestaan. Toisen huomioiminen on tärkeää. Olen omassa ammatissani tekemisissä suurten tunteiden kanssa, ja sen vuoksi kaipaan arkeeni normaaleja asioita - että toinen tietää, kuka oikeasti olet.

Elämä on liian lyhyt siihen, että olisi ihmisten kanssa, jotka eivät tahdo sinulle hyvää. Ympärillä olevat ihmiset ovat heijastuma siitä, mitä sinä itse olet. Sen takia kannattaa pitää hyvät lähellä.

Olen onneksi päässyt kokemaan puhdasta rakkautta, ja toivon, että jokainen tällä maapallolla sitä pääsisi kokemaan - puhtaampaa alkuvoimaa ei ole.

Aiempiin Rakkaudesta-artikkeileihin pääset tästä.

Kilpailut

Uusimmat