Ensiapua särkyneelle sydämelle: 5 tekoa, jotka todella auttavat

17.10.2014 22:15 - Susanna Karttunen

Eron jälkeinen viikko on yleensä pahin. Suurimman tuskan lievittämiseen voi olla hyvä kokeilla järeämpiä keinoja, joita ovat esimerkiks itsensä hemmottelu tai eksän haukkuminen parhaalle ystävälle.

Särkyneen sydämen paranteluun on olemassa mitä erilaisimpia vinkkejä. Joskus kylpylähoidoista tai rentouttavista joogaharjoituksista ei kuitenkaan löydy toimivaa apua eroa seuraavan viikon suureen tuskaan.

Alle on koottu perinteisimmät ja tehokkaimmat vinkit ensiapuun.

Ole vähän ilkeä

Vaikka anteeksiantoa pidetään tärkeänä osana erosta ylipääsemistä, pahimmasta alkutuskasta pääsee parhaiten naureskelemalla itseksesi ex-kumppanisi tyhmille ominaisuuksille. Kannattaa myös mollata häntä parhaan ystäväsi kanssa, kunhan et levittele juttuja eteenpäin.

Kokeile laastarisuhdetta

Yhdenyön juttu voi joillekin olla tehokas apu erosta ylipääsemiseen. Merkityksetön seksi ei ehkä saa oloasi tuntumaan aamulla mahtavalta tai innostumaan uuden rakkauden etsimisestä. Se kuitenkin auttaa sinua kääntämään ajatuksesi ainakin hetkeksi pois erostasi sekä muistuttaa, että olet vieläkin haluttu. Jokainen voi itse päättää, onko laastarin kanssa pakko mennä loppuun saakka vai riittääkö esimerkiksi pelkkä ihaileva katse.

Ota äkkilähtö

Yksi parhaista apukeinoista sydänsuruun on ottaa muutaman parhaan kaverin kanssa äkkilähtö kaukaiselle aurinkorannalle. Lämmin hiekka, ihanat drinkit ja sydänystävien seura ovat parhaimpia tuskanlievittäjiä.

Nauti paheista

Salli itsellesi irtiotto. Nyt voit hyvällä omallatunnolla nauttia suklaata tai käydä juomassa viiniä lempiravintolassa keskellä viikkoakin.

Poista eksäsi Facebook-kavereistasi

Kun et seuraa entisen kumppanisi tekemisiä sosiaalisessa mediassa, erosta ylipääseminen on paljon helpompaa.

Jos nämä vinkit eivät tunnu sinulle sopivilta, aiemmasta artikkelistamme voit lukea lisää konsteja.

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat