Etkö pääse yli eksästäsi? Neljällä vinkillä elämässä eteenpäin

29.11.2013 20:15 - Linda Arponen

Voimakkaista tunteista voi olla vaikeaa päästää irti.

Parisuhteen päättyminen ei tarkoita tunteiden totaalista kuolemista. Jos on kokenut voimakkaita tunteita toista ihmistä kohtaan, voi niistä irti päästäminen olla todella vaikeaa. Näin siitäkin huolimatta, vaikka tietäisi, ettei toinen henkilö ollut oikea itselle.

Mikäli eksästä irtautuminen on vaikeaa, voi apua hakea seuraavista vinkeistä.

1. Opi rakastamaan itseäsi

Jotta voi erottaa toista henkilöä kohtaan tuntemansa rakkauden itsestään, täytyy ensin oppia rakastamaan omaa itseään.

Joinain hetkinä haluat palata takaisin hänen luokseen, mutta sinun on löydettävä vahvuus sisältäsi. Ilman sitä on vaikeaa jättää hyvästit.

2. Sure

Vaikket haluaisi surra, niin tätä askelta ei voi jättää välistä. Jäähyväisten jättäminen jollekulle, jota rakastat, on surullista. Itke siis ja paljon.

Jos olet tuntenut ehdotonta rakkautta entistä kumppaniasi kohtaan, ei tämä tunne onneksi koskaan katoa. Vaikka parisuhteen muoto muuttuu, välittämisesi häntä kohtaan ei. Muista se.

3. Tiedä, että voit tuntea syviä tunteita myös muita ihmisiä kohtaan

Voit rakastua uudestaan ja vielä aiempaa syvemmin. Ensin sinun tulee vain päästää irti menneestä, jotta uusi rakkaus voi syntyä.

Saatat pelätä, ettet tule enää tuntemaan yhtä vahvaa rakkautta. Jos kuitenkin uskot siihen, mitä haluat, voit rakastua uudestaan.

4. Kuvittele seuraava kumppanisi ennen kuin löydät hänet

Vanhasta suhteesta on helpompi päästä irti kun tiedät, että jotain parempaa on tulossa. Voit miettiä etukäteen, millaisen kumppanin ja suhteen haluat tulevaisuudessa. Saa haaveilla! Kaikki me ansaitsemme parisuhteen, jossa on hyvä olla.

Lähde: MindBodyGreen

Kilpailut

Uusimmat