Kuva: Mikko Räsänen

Eveliina, 20: "Toisen karheat piirteet ovat itselle niitä kauneimpia juttuja"

11.01.2016 12:45 - Mikko Räsänen

Rakkaudesta-sarjassa erilaiset ihmiset puhuvat avoimesti ja rohkeasti sellaisistakin asioista, joita ei ole välttämättä tapana sanoa ääneen.

”Rakkaus on sitä, kun tietää kaikki toisen heikkoudet ja miten toista voisi satuttaa, mutta ei koskaan vedä siitä liipasimesta. Ei ole mitään, mitä en olisi valmis tekemään rakkauden takia. Jos minun pitäisi esimerkiksi leikata käteni, en epäröisi tehdä sitä.”

”Samaa sukupuolta olevan rakastamisesta on puhuttu julkisuudessa paljon. Olen aina tykännyt puhua kielikuvilla, joten teen nytkin niin. Siinä on kyse samasta asiasta kuin jos menet Subwayhin tilaamaan voileivän ja vegesubi on mielestäsi se ainoa oikea, niin edessä seisovalla kanasubin tilaajalla ei ole oikeutta alkaa arvostella valintaasi.”

”Kun rakastuu, näkee toisen ihmisen eri tavalla kuin muut. Ne piirteet, mitä muut saattavat toisessa nähdä karheina ja ärsyttävinä, saattavat itselle ollakin niitä kauneimpia juttuja.”

”Ihastuminen on sitä, kun ujostuttaa ja katsoo toista miettien, että onko toi mun. Silloin tekisi samaan aikaan mieli huutaa kaikille, että tuo haluaa olla mun kanssa, vaikka voisi valita ihan kenet tahansa, mutta toisaalta haluaisi viedä hänet kotiin ja pitää siellä, ettei hän vain katoa mihinkään. Lopulta ihastuminen ja rakastuminenkaan ei ole se juttu, vaan idea on siinä, kun rakastuminen muuttuu rakastamiseksi. Se on se suuri life goal. Silloin sitä hiffaa, mistä Celiné Dion laulaa ja mistä muut rakkauslaulut kertovat. Silloin yhtäkkiä kaikessa on järkeä.”


Rakkaudesta on Daami.fi -sivuston uusi juttusarja, joka alkaa tästä lähtien ilmestyä viikottain.

Kilpailut

Uusimmat