Exään takertuja ja avautuja - oletko jo törmännyt hirveimpiin deittailijatyyppeihin?

27.09.2015 09:15 - Tiina Svensk

Jokainen on varmasti joskus ollut treffeillä, joilta haluaisi paeta mahdollisimman nopeasti takaisin kotiin.

Treffeillä käydessä saattaa kohdata mielenkiintoisia ja mahtavia ihmisiä, jotka muistaa vaikka romanssia teidän välille ei syntyisikään. Joskus deitti-illat taas jäävät mieleen aivan päinvastaisesta syystä. Oletko törmännyt jo näihin deittailijatyyppeihin, jotka ovat varmasti jokaisen sinkun painajaisuni:

Avautuja: Avautujilla ei ole minkäänlaista suodatinta suunsa edessä - he kertovat itsestään aivan kaiken pienimpiä yksityiskohtia myöten. Jos kysyt häneltä hänen perheenjäsenistään, päädyt kuuntelemaan 20 minuutin mittaista tarinaa hänen vaikeasta äitisuhteestaan ja ryhmäterapiasta, jossa koko perhe on käynyt vuoden ajan.

Exään takertuja: Entiseen rakkaaseen takertuvan deittailijan tunnistaa yleensä nopeasti. Hän onnistuu viittaamaan entiseen kumppaniinsa lähes milloin vain: "Tässä ravintolla kannattaa ottaa lohta, sillä se oli exäni suosikki" tai "Paitasi näyttää hyvältä, exälläni on samanlainen!"

Pihi: Pihit deittailijat ovat niitä, jotka vievät treffikumppaninsa ravintolaan, missä on kaupungin parhaimmat tarjoukset ja edullisimmat ateriat. Jos pikaruokaravintolasta saa ilmaiset ranskalaiset aterian päälle, suuntaatte ehdottomasti sinne. Pihit deittailijat eivät myöskään ikinä tarjoudu maksamaan molempien puolesta, vaan maksavat ainoastaan oman osuutensa.

Puhuja: Oletko koskaan ollut treffeillä, joilla seuralaisesi puhuu niin paljon, ettei ehdi lainkaan syömään illallistaan? Lopulta olette tilanteessa, jossa sinä olet istunut hiljaa ja syönyt annoksesi, ja hän vasta aloittelee omaansa? Tällaisilla treffeillä ainakin kuuntelutaidot paranevat!

Kaikkitietävä: Kaiken tietävä treffikumppani ei ole koskaan väärässä, ei ikinä. Hän tietää jokaisen ravintola-annoksen ainesosat mausteita myöten. Hän myös tietää, millainen ihminen sinä olet ja mikä olisi parhaaksi sinulle. Hänen kanssaan ei kannata aloittaa väittelyä, sillä poikkeavia mielipiteitä ei yksinkertaisesti kuunnella.

Pinnallinen: Pinnallinen treffikumppani valitsee todennäköisesti illallisravintolan, jossa hän haluaa tulla nähdyksi. Hän arvostelee sinut ensi sekunneilla ulkonäön perusteella, ja tunnistaa varmasti kalliin hajuveden, jota olet käyttänyt. Hän ei kuitenkaan tunnista omia heikkouksiaan tai vaatteiden hintalappujen numeroita - nehän ovat vain numeroita. Tärkeintä on näyttää hyvältä!

Mamman poika: Mamman pojat soittavat kesken treffien äideilleen ja pyytävät tallentamaan illan hauskimman tv-shown boksille. He myös saattavat lähteä kotiinsa syömään, jos äiti kutsuu heidät ruokapatojensa ääreen. Yleensä mamman pojat asuvatkin vielä vanhempiensa luona.


Lue myös: Nainen antoi Tinderinsä isänsä käyttöön viideksi viikoksi - oppi tärkeän asian

Lähde: Pop Sugar

Kilpailut

Uusimmat