Herkuttele viikonloppuna: Tiramisu on herkkujen klassikko
Italialainen tiramisu
2,5 dl espressoa
0,5 dl marsalaviiniä
5 munaa
1 dl sokeria
500 g mascarponejuustoa
200 g savoiardi-keksejä
0,5 dl kaakaojauhetta tiramisun pinnalle
1. Erota kananmunan keltuaiset valkuaisista. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi.
2. Kaada sokeri keltuaisten joukkoon ja vaahdota. Sekoita keltuais-sokerivaahtoon mascarpone-juusto. Lisää joukkoon valkuaisvaahto.
3. Kasta keksit espressoon. Ota vuoka ja aseta keksit siihen. Nostele puolet vaahdosta keksien päälle. Lisää toinen kerros keksejä ja loput vaahdosta.
4. Ripottele sihdillä kaakaojauhe tiramisun päälle. Peitä jälkiruoka hyvin ja anna sen tekeytyä jääkaapissa seuraavaan päivään tai ainakin parin tunnin ajan. Nauti.
Kilpailut
Uusimmat
Millaista on vuoden 2024 kenkämuoti? Katso viisi suosikkimallia
Omakotitalojen hinnat laskeneet tänä vuonna - rajuin lasku painottuu tietyille alueille
Miten paljon aurinkorasvaa pitäisi laittaa ja kuinka usein sitä tulisi lisätä?
Sami Uotila uskoo, ettei hänelle välttämättä tarjottaisi enää elokuvarooleja: "Hyväksyin sen"
Sukupuolivähemmistöjen syrjintä on vähenemässä - häirintä ja väkivalta silti yhä korkealla tasolla
Näytä lisää